Dalším gratulantem Lucerna Music Baru budou Incognito

Vydáno 13.07.2015 | autor: redakce

Do České republiky se po třech letech vrátí britší Incognito. Fanouškům v Praze živě předvedou svou směs jazzu, funku či soulu i aktuální desku Amplified Soul. Koncert je naplánován na 25. října, tedy den, kdy bude hostitelský Lucerna Music Bar slavit své dvacáté narozeniny.

Dalším gratulantem Lucerna Music Baru budou Incognito Dalším gratulantem Lucerna Music Baru budou Incognito

Incognito2012 CasualrIncognito těší fanoušky už 36 let

Lucerna Music Bar ohlašuje po Marině and the Diamonds jméno dalšího zahraničního gratulanta, který mu popřeje ke dvacátým narozeninám. Koncertů vztahujících se k oslavám bude celkem 20, jejich termíny i jména vystupujících budou postupně oznámeny v průběhu několika týdnů.

Incognito už fungují neuvěřitelných 36 let. Tepající groove, ostré dechy, podmanivé refrény a soulové vokály, to je jejich klasika, kterou najdete i na aktuální šestnácté studiové nahrávce. Amplified Soul odkazuje na 70. a 80. léta, ale zároveň se pokouší držet krok s dobou a působit moderně a svěže.

Deska je rovněž plná zajímavých hlasů. Vášnivý soulový vokál zpěvačky Deborah Bond zdobí neosoulovou skladbu I See the Sun, hlas Katie Leone ozdobil gospelovou vášní píseň Hands Up If You Wanna Be Loved a Chiara Hunter propůjčila svou jazzovou barvu pomalému tracku Deeper Still. Jako hlavní mužský vokál se na novince představuje Tony Momrelle, jenž ozdobil první singl Hats (Makes Me Wanna Holler) a společně s Vannessou Haynes dodal drive taneční skladbě Never Known A Love Like This

Kytarista, skladatel a producent Jean-Paul „Bluey" Maunick spoluzaložil Incognito v roce 1979. Debutové album bylo příhodně nazváno Jazz Funk a stalo se instrumentální senzací.

Vstupenky na Incognito pořídíte za 590 Kč + poplatky. Předprodej odstartuje ve středu 15. 7. v 10:00 na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě zaplatíte 690 Kč.


tz, jm

zavřít