Ed Sheeran třikrát vyprodal Wembley, vidělo ho čtvrt milionu lidí

Vydáno 14.07.2015 | autor: redakce

Hned tři dny po sobě zaplnil britský písničkář Ed Sheeran slavný stadion Wembley. Se svým turné k desce X koncertoval v londýnském svatostánku 10., 11. i 12. července a jeho show vidělo v součtu skoro čtvrt milionu lidí. 

Ed Sheeran třikrát vyprodal Wembley, vidělo ho čtvrt milionu lidí Ed Sheeran třikrát vyprodal Wembley, vidělo ho čtvrt milionu lidí

ed sheeran fullZ Eda Sheerana se za pár let na hudební scéně stala globální superhvězda

Ed Sheeran znovu potvrdil, že patří k aktuálně nejúspěšnějším britským muzikantům. Na jeho koncertech ve Wembley se tísnilo v součtu zhruba 240 tisíc návštěvníků. O čem sní většina hudebníků, dokázal zrzavý zpěvák hned třikrát po sobě! 

Kromě hitů jako Thinking Out Loud, Sing, I See Fire či The A Team navíc Sheeran divákům nabídl i vzácného hosta - na pódiu se totiž objevil i Sir Elton John. Úspěch koncertů dokládá i fakt, že se v aktuálním vydání britských hitparád album X znovu vrátilo na první příčku. Vyšlo přitom již loni v červnu a na ostrovech bylo nejžádanějším nosičem roku 2014.

Skvělou show Eda Sheerana, postavenou na akustice a looperech, jsme relativně nedávno viděli i v Praze. V únoru s ní rozezněl Tipsport Arénu. 





TZ, officialcharts.com, jm

zavřít