Barvy léta začínají již tento pátek v Poděbradech

Vydáno 16.07.2015 | autor: redakce

Festivalová sezóna je v plném proudu. V pátek 17. července otevírají své brány i Barvy léta. V Poděbradech se představí řada předních tuzemských hudeníků, včetně Tří Sester nebo Vypsané Fixy. Připraven je i bohatý doprovodný program.

Barvy léta začínají již tento pátek v Poděbradech Barvy léta začínají již tento pátek v Poděbradech

 Vypsana fiXa  Majales Plzen 2015Barvy léta mají v programu i koncert Vypsané Fixy

Již 14. ročník hudební přehlídky Barvy léta bude poprvé dvoudenní a uskuteční se již tento pátek a sobotu, 17. – 18. 7. 2015 v areálu Jezera Poděbrady. Zahrát přijedou kapely Vypsaná Fixa, Ivan Mládek a Banjo Band, Slobodná Európa, E!E, Totální nasazení, Lety Mimo, LENNY, Horkýže Slíže, Mňága a Žďorp, Doctor P.P, LAJNA, XENON, Zóna A, Sto zvířat a Čardáš klaunů. Dorazí i každoroční stálice Tři sestry, která oslaví své kulatiny.

Kromě hudby na návštěvníky čeká dětský koutek, oddychová zóna s čajovnou, hrací zóna Radegast, VIP zóna pro členy VIP Clubu Tři sestry, stánek s merchem kapel, svítící a ozdobné doplňky, malování na tělo a nespočet dalších stánků, včetně výčepů a občerstvovacích míst.

Ti, pro které bude návrat domů složitější, mohou po celou dobu akce stanoat v přilehlém stanovém městečku, které je vybaveno sociálním zařízením, a to zcela zdarma.


TZ, jm

zavřít