Nová deska Adele? Bude vážně dobrá, tvrdí Ed Sheeran

Vydáno 20.07.2015 | autor: redakce

Čekání na novou desku Adele už trvá čtyři a půl roku. Podle slov jejího britského kolegy Eda Sheerana se ale zdá, že bychom se zpěvaččiny třetí řadovky mohli přece jen co nevidět dočkat. A prý se máme na co těšit. 

Nová deska Adele? Bude vážně dobrá, tvrdí Ed Sheeran Nová deska Adele? Bude vážně dobrá, tvrdí Ed Sheeran

adele 2013 oscarsAdele slavila obrovské úspěchy s deskou 21. Na další album se ale čeká už čtyři a půl roku

"Neslyšel jsem její nové album, ale mám přátele, kteří se na jeho vzniku podílejí. A podle toho, co se ke mně doneslo, to bude vážně dobré!" prohlásil populární písničkář v rozhovoru pro Capital FM. 

Adele patří k těm umělcům, kteří své fanoušky trápí nedostatkem informací. Zpěvačka není příliš aktivní na sociálních sítích, o svých pracovních plánech většinou mlčí a už tři roky od bondovského hitu Skyfall se čeká, až zveřejní nějakou novou hudbu. Podle zákulisních zdrojů ji plánuje vydat podobně nečekaně, jako to udělala před Vánocemi 2013 Beyoncé se stejnojmennou studiovkou. 

"Deska už byla hotová, ale Adele měla pocit, že to není tak dobré jako 21, tak se vrátila do studia a začala písničky přepracovávat," uvedl například zdroj listu Mirror. Pharrell Williams, který interpretce hitů jako Someone Like You či Rolling In The Deep s novou hudbou pomáhá, ale po změnu tvrdí, že Adele se s přípravou novinek nepředře. "Vždycky přijde do studia a řekne: 'Kluci, mám na vás dvacet minut.' Pak zase běží za svým synkem," prohlásil nedávno.

Jestli se letos dočkáme nástupce nejprodávanější desky probíhající dekády, ceněné nahrávky 21 z roku 2011, tak ukážou až následující měsíce. 

Capital FM, jm

 

zavřít