Keltská noc slaví 20 let, pogratulují Tři sestry, Michal Hrůza a další

Vydáno 24.07.2015 | autor: redakce

Dvacet let, to už stojí za pořádnou oslavu. Jubilejní ročník festivalu Keltská noc se uskuteční od 6. do 8. srpna v Harrachově na doskočišti Mamutího můstku. Během třídenního programu vystoupí Michal Hrůza, Tři sestry, Visací zámek, Vypsaná fixa a mnoho dalších kapel.

Keltská noc slaví 20 let, pogratulují Tři sestry, Michal Hrůza a další Keltská noc slaví 20 let, pogratulují Tři sestry, Michal Hrůza a další

michal hruza a kapelaMichal Hrůza po loňském zranění už zase naplno koncertuje

Festival v Harrachově si připisuje hned dvě výjimečnosti - platí totiž za akci s nejlepším výhledem a zároveň se ze všech festivalů odehrává v nejvyšší nadmořské výšce v ČR. 

Návštěvníci se mohou vedle hudby těšit na dětský koutek, oddychovou i hrací zónu, stanové městečko přímo na doskočišti mamutího můstku, stánky se suvenýry, občerstvení, výčepní místa a čerstvý horský vzduch. Pro všechny milovníky adrenalinu mají pořadatelé nabídku na zlevněný Bungee Jumping z televizní věže.

Zahájení bude tradičně patřit Krkonošské Dechovce a dále se na pódiu vystřídají Sto Zvířat, Vypsaná fixa, Visací Zámek, Krucipüsk, Michal Hrůza s kapelou, České Srdce, Sour Bitch, Kohout plaší smrt, Mňága a Žďorp, Hokrýže Slíže, Doctor P.P., E!E, Kašpárek v Rohlíku, Alkehol, Jiří Schmitzer,Dukla Vozovna, De Bill Heads nebo stále úspěšnější Jelen. Vrchol programu obstarají Tři sestry, které také slaví kulatiny - letos je jim 30 let.


tz, jm

zavřít