Noel Gallagher se navezl do EDM. "Jsi hloupé jelito!" brání se Avicii

Vydáno 30.07.2015 | autor: redakce

Noel Gallagher, kytarista dnes již neexistujících Oasis, se nechal slyšet, že DJové a elektronická hudba na festivaly nepatří. Avicii si to ale nenechal líbit a reagoval na na svém Instagramu ostrými slovy. Tohle si Gallagher za rámeček nedá!

Noel Gallagher se navezl do EDM. Noel Gallagher se navezl do EDM. "Jsi hloupé jelito!" brání se Avicii

 

noel bigNoel Gallagher je známý rýpal. Avicii si jeho kritiku ale líbit nenechal

Noel Gallagher je známý tím, že si občas rád rýpne. Tentokrát to schytal Avicii a ostatní DJové figurující na line-upu skotského festivalu T In The Park, kde muzikant 12. července vystoupil se svou kapelou Noel Gallagher's High Flying Birds. "Vůbec nevím, kdo je Avicii a ani si nepřeji to vědět. Zní to jako nějaký umělec z období renesance," prohlásil Galagher na Aviciiho účet, který se na hlavní stage předvedl o den dříve. Podle něj prý žánr EDM kazí festivaly, když tu vystupují chlápci s falešným vybavením a pouze pouštějí skladby z CD přehrávače. "Nemějte strach, já festival zachráním," dodal tehdy ex-člen Oasis sebevědomě.

Avicii na tato ostrá slova čerstvě reagoval prostřednictvím svého Instragramu (celý vzkaz zde), kde zveřejnil skeč ze seriálu South Park. V něm se čtyřicetiletý geolog Randy Marsh snaží přesvědčit svého syna a jeho kamarády o tom, že za jeho časů byla hudba lepší. "Co je opravdu smutné, je slyšet fňukání muzikanta "starých časů", jenž uráží věci, které ani v životě neslyšel," napsal Avicii v popisku videa. "Nejspíš hraješ na špatném festivalu, když zároveň shodíš celému publiku jeho hudební vkus, ty hloupé jelito!" nebral si servítky a zároveň Gallagherovi popřál, aby si rozšířil své hudební obzory. 


billboard, ds, foto: archiv

zavřít