Zaz se zas vrací: Miláček publika zazpívá v Praze i Ostravě

Vydáno 31.07.2015 | autor: redakce

Francouzská šansoniérka Zaz se znovu vrátí do České republiky. Koncem roku u nás odehraje hned dva koncerty - 29. listopadu v Praze a 1. prosince v Ostravě. Naváže tak na tři loňská vystoupení u nás.

Zaz se zas vrací: Miláček publika zazpívá v Praze i Ostravě Zaz se zas vrací: Miláček publika zazpívá v Praze i Ostravě

ZAZ 2014 13 Yann OrhanZaz se v České republice těší nesmírné popularitě

Loni Zaz nadchla návštěvníky Colours of Ostrava a poté vyprodala dva podzimní koncerty v Praze a Brně. Nyní se Isabelle Geffroy vrací do České republiky, aby odehrála 2 koncerty v rámci turné na podporu loni vydaného alba Paris. To se velmi dobře prodávala i u nás, dlouhou dobu patřilo do Top 10 nejžádanějších titulů v Česku.

Zaz je známá pestrou a živelnou směsicí různých stylů, pohybuje se od jazzu k blues, od francouzských písniček po africké, andaluské, brazilské a latinskoamerické žánry. Někteří ji dokonce přirovnávají k legendární Edith Piaf - podobně jako ona totiž začínala kariéru jako pouliční umělkyně.

V pražském Foru Karlín se Zaz představí 29 .listopadu, 1. prosince ji uvidí divácí v Ostrava Aréně. Vstupenky od 690,- do 1290,- budou v prodeji od soboty 1. srpna v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket Art.

tz, jm

 

zavřít