Další návrat Spice Girls? Možná příští rok

Vydáno 07.08.2015 | autor: redakce

Příští rok to bude 20 let, co Spice Girls vtrhly do žebříčků se svým prvním a největším hitem Wannabe. Chystají se děvčata tuto příležitost nějak oslavit? Podle deníku The Sun vyjedou v roce 2016 na turné, ovšem bez Victorie Beckham.

Další návrat Spice Girls? Možná příští rok Další návrat Spice Girls? Možná příští rok

spicegirlsSpice Girls byly hvězdou devadesátých let

Sérii spekulací odstartovala Mel B, která v televizní talk show Jimmyho Falllona prohlásila, že k dalšímu návratu Spice Girls snad dojde - chce to jen čas. "Mám tolik skvělých vzpomínek, jezdila jsem na turné po celém světě se čtyřmi mými báječnými přítelkyněmi," připomněla dobu největší slávy dívčí skupiny. Dodnes se prý navzájem podporují a mají spolu skvělé vztahy.

"Doufám, že příští rok vymyslíme nějakou společnou oslavu. Je to v mých plánech," vyjádřila se k otázce případného obnovení formace. Následně deník The Sun uveřejnil zprávu, že Spice Girls vyjedou příští rok na velké turné - ale pouze ve čtyřech. Victoria Beckham se ho totiž prý nezúčastní.

Další ze členek Emma Buntonn ale informaci popřela. "Až se něco bude chystat, dáme vám vědět," sdělila. Návrat tak zcela nevyloučila. 

Spice Girls fungovaly od poloviny devadesátých let do roku 2000, poté se ještě v roce 2007 připomněly výběrovkou největších hitů. K dalšímu shledání došlo před třemi lety na zakončovacím ceremoniálu olympijských her v Londýně.

 

 Billboard, jm

zavřít