Album 1989 Taylor Swift vyjde znovu. Nazpívá ho rocker Ryan Adams

Vydáno 09.08.2015 | autor: redakce

Jedno z nejprodávanějších alb posledních let, 1989 od Taylor Swift, se dočká nové verze. Tentokrát se za mikrofonem neobjeví pětadvacetiletá popová zpěvačka, ale rockový čtyřicátník Ryan Adams. 

Album 1989 Taylor Swift vyjde znovu. Nazpívá ho rocker Ryan Adams Album 1989 Taylor Swift vyjde znovu. Nazpívá ho rocker Ryan Adams

taylor adamsJak asi budou znít písně křehké Taylor Swift v rockovém hávu?

Čtyřicetiletý zpěvák, který ve své tvorbě míchá rock a alternativní country, se se svými plány pochlubil na Instagramu, kam zveřejňuje ukázky ze studia. Když se to dozvěděla Swift, hned se Adamse, kterému už dříve vyjádřila obdiv, ptala na Twitteru, zda je to pravda. "Ano, právě dokončuji písničku 'Style'," odpověděl interpret, který dříve vystupoval s kapelou Whiskeytown. Od roku 2000 se dal na sólovou dráhu, vydal několik desek úspěšných zejména v USA a získal i pár nominací na Grammy v rockových kategoriích. 

Jisté zatím je, že Adams přezpívá kompletní tracklist kolekce 1989. Jak a kdy představí předělávky fanouškům, se ještě neví.

1989 je v pořadím pátým a zatím nejúspěšnějším albem Taylor Swift. Zpěvačka narozená v prosinci 1989 se na něm odpoutala od svého charakteristického country zvuku a zabodovala synthpopovými hity. Jen v USA už se prodalo více než 5 milionů kusů, celosvětový prodej přesáhl 8 a půl milionu kopií.

Billboard, jm

zavřít