SOUTĚŽ: Traband - nejlepší přítel člověka

Vydáno 30.05.2007 | autor: redakce

Traband pokřtí 6.6. v Akropoli šesté album Přítel člověka. Vzácným hostem bude písničkářka Jana Vébrová. Nenechte si tuto událost ujít. Nabízíme volné vstupy i trabandovská CD!

SOUTĚŽ: Traband - nejlepší přítel člověka SOUTĚŽ: Traband - nejlepší přítel člověka

Nové, již šesté a dá se říci přelomové album skupiny Traband s názvem „Přítel člověka“ si razí cestu ke svým fanouškům. Kdo měl možnost letos navštívit koncert Trabandu, zaznamenal změnu pouhým okem i pohým uchem. Z původních šesti členů minulého modelu Trabandu zůstala rovná polovina (Jarda Svoboda, Jana Modráčková, Václav Pohl). I celkový zvuk Trabandu doznal výrazných změn a ze známého „dechna“ se najednou stává tzv. „home music“ (jakási soukromá opozice k tomu, čemu se dnes obecně říká „world music“). Jde o návrat k domácímu muzicírování, k domácím zdrojům a tradicím.



Album představuje Traband v nové, střídmější a tišší podobě, s dominantním zvukem šlapacího harmonia, trubky a bicích. Hudba na albu tak je inspirována jak českou a moravskou lidové hudbě, ale například i hip hopem, to vše s tradičně košatými texty Jardy Svobody. Na CD je umístěn také videoklip k písni Partyzán, který natočil bělehradský režisér, animátor a výtvarník Miloš Tomić.

HYJÉ NA TRABAND!

Recenzi nového CD najdete v červnovém REPORTU, nyní vás zveme na koncertní křest do Paláce Akropolis 6.6. (pozor, křty budou celkem tři: následuje 7.6. Ostrava - Boomerang, 9.6. Festival Colourscope - Kuřim). Dva z vás mohou vyhrát po dvou volných vstupech na pražský křest, plus CD "Přítel člověka". Stačí zodpovědět následující trabandí otázku:

Nové album Trabandu vyšlo u vydavatelství

A) Indians United Records
B) Independent Colourscope Records
C) Indies Scope Records


Odpovědi zasílejte na marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Traband - soutěž". Připojte i mobilní kontakt. Uzávěrka soutěže je v neděli 3.6.2007 ve 23:32 hodin. Více než jeden mail na osobu nebereme. Bez debat. Pište pouze pokud máte vážný zájem zúčastnit se.



www.traband.net



zavřít