Cocotte Minute natočili nové album na video. A v utajení!

Vydáno 19.08.2015 | autor: redakce

Pouze pro pár desítek svých fanoušků odehráli Cocotte Minute v areálu pivovaru Berounský medvěd koncert, na kterém představili kompletní náplň jejich nového videoalba! Vyjde v říjnu a chystá se i doprovodné turné.

Cocotte Minute natočili nové album na video. A v utajení! Cocotte Minute natočili nové album na video. A v utajení!

cocotte 15Formát videodesky u nás rozhodně není tradiční. Jak s ním uspějí Cocotte Minute?


"Příprava tohohle koncertu - jeho koncept, scéna, light design a samozřejmě nové songy - nám zabrala dva roky. Jen stavbě scény a zkouškám jsme se věnovali tři dny a na realizaci celého projektu se podílelo na padesát lidí. A tyhle dva roky jsme dali všanc, protože na záznam jsme měli jen jeden pokus. Naštěstí ale všechno klaplo, záznam je a my tak už s jistotou teď můžeme prohlásit, že videodeska v polovině října bude," říká kapela. 

Na koncerCocotte Minute přijeli stylově ve starém hasicím autě doprovázeném mohutnými plameny, pozváni byli pouze ti příznivci, kteří si účast pojistili zasláním finančního příspěvku v rámci kampaně na crownfoundingovém serveru Hit Hit.

Tam formace poptávala na realizaci projektu dvě stě tisíc, fanoušci ale zaslali více než čtvrt milionu! Na podzim Cocotte Minute s novým albem vyjedou i na turné.

tz, jm

zavřít