Slza natočila píseň pro seriál Přístav a chystá debutovou desku

Vydáno 25.08.2015 | autor: redakce

Skupina Slza zažívá úspěšné období. Na jaře získala dvojice Petr Lexa a Lukáš Bundil několik hudebních cen, včetně dvou úspěchů ze Žebříku, a nyní vydá po dvou rádiových hitech třetí singl. Písnička Katarze poslouží jako hymna nového seiálu TV Prima s názvem Přístav.

Slza natočila píseň pro seriál Přístav a chystá debutovou desku Slza natočila píseň pro seriál Přístav a chystá debutovou desku

slza 15Debutová deska Slzy vyjde letos na podzim

"Katarze je o snaze napravit nefungující vztah, přestože víme, jak malá je pravděpodobnost, že se vše vrátí do starých kolejí. Může jít o vztah k životu jako takovému, který se pokoušejí napravit hrdinové seriálu, když utíkají z rušného velkoměsta a hledají nové útočiště v přístavu," vysvětluje Lukáš Bundil, který je spolu s producentem Daliborem Cidlinským jr. autorem hudby.

Song Katarze budou pravidelně slýchat diváci seriálu Přístav od 26. srpna, a to každé pondělí a středu. Text opět napsal Ondřej Ládek aka Xindl X. "Moc nás těší, že si autoři seriálu vybrali jako průvodní píseň Katarzi a my ji tak budeme slýchávat v TV. Přejeme Přístavu, ať má šťastný vítr v plachtách!" doplňuje zpěvák Petr Lexa.

Slza také aktuálně chystá svou debutovou desku. Ta vyjde ještě během letošního podzimu. Předtím představí duo, které v červnu předskakovalo švédským Roxette v ostravské ČEZ aréně, také videoklip k singlu Katarze.

tz, jm

zavřít