Gipsy.cz: MTV a pak do Glastonbury

Vydáno 31.05.2007 | autor: redakce

Gipsy.cz mají napilno. Aktivity kapely nabírají v Evropě na obrátkách, po koncertech přichází první velké zkoušky na velkých ikonách evropské hudební scény: MTV a anglický festival Glastonbury.

Gipsy.cz: MTV a pak do Glastonbury Gipsy.cz: MTV a pak do Glastonbury

Videoklip Romano Hip Hop (k vidění zde) skupiny Gipsy.cz (režie: Shakir Hafoudh) se po úspěšném tažení na obrazovkách televizorů českých domácností přesouvá do éteru evropského kontinentu. Tento víkend startuje na evropské MTV v pořadu World Chart Express at # 10. Premiérové vysílání tuto sobotu 2. 6. v 9:00 CET (repríza neděle 3. 6. 19:00 CET a v pátek 8. 6. 17:00 CET) Zároveň tomu odpovídá stupňující se aktivita kapely na podiích, a to jak v Čechách (aktuálně. 2. 6. - Královské brodění v Českém Brodě, 3. 6. – Poděbrady, 8. 6. – Modré dny ve Žďáru nad Sázavou, 9. 6. - Colourscope v Kuřimi), tak v Evropě.



Díky spolupráci s prestižní londýnskou neziskovou organizací CM www.cmsounds.com bude následovat vystoupení na londýnském festivalu Pulse (kde si mimo jiné zahraje i brněnský Budoár Staré Dámy či Dan Bárta s Illustratosphere) a vrchol jarní sezóny - vystoupení na slavném festivalu Glastonbury 24. června (pokud tam budete: 10.30 pm v Dance Village). Vše nasvědčuje tomu, že Gipsy.cz jsou první českou kapelou v historii nejznámějšího hudebního festivalu na světě!

www.gipsy.cz
zavřít