Co se říká o nové Adele: singl jí produkuje Max Martin, deska vyjde v listopadu

Vydáno 28.08.2015 | autor: redakce

Nekonečný příběh jménem třetí deska Adele má další pokračování. Magazín Billboard přišel s informacemi, že nástupce kultovní nahrávky 21 z roku 2011 se dočkáme letos v listopadu. Se zpěvačkou prý pracují zvučná jména dnešního popu.

Co se říká o nové Adele: singl jí produkuje Max Martin, deska vyjde v listopadu Co se říká o nové Adele: singl jí produkuje Max Martin, deska vyjde v listopadu

adele-goldenglobe2013Nová deska Adele patří k nejočekávanějším novinkám na hudebním trhu


Podle Billboardu má celé album pod kontrolou Danger Mouse, na singlu pracuje švédský hitmaker Max Martin. Dále by se měli na vzniku novinky podílet i Tobias Jesso Jr. a Ryan Tedder, zpěvák OneRepublic. Deska by měla vyjít v listopadu. Ovšem důvěryhonost informací je nejistá, neboť od roku 2011, kdy bylo představeno zpěvaččino veleúspěšné a dosud poslední album 21, se spekulace ohledně jejího dalšího materiálu snad staly mezinárodním sportem.

Například Ed Sheeran nedávno prozradl, že nahrávka bude skvělá. Sám ji prý neslyšel, ale lidé z jeho blízkosti ano. Umělkyně většinou mlčí, fanoušky nejvíc podráždila loni v květnu, když slavila 26. narozeniny. Na Twitter přiložila fotku s popiskem, ve kterém se loučila s věkem 25 a dodala, že se znovu shledají později v tomto roce. Z toho mnozí usoudili, že další deska se bude jmenovat 25 a vyjde ještě tentýž rok, což se ale nakonec nepotvrdilo.

Billboard, jm

zavřít