Trutnoff bude v listopadu v Praze. Znovu zahrají The Prodigy

Vydáno 01.09.2015 | autor: redakce

Hlavní hvězdou srpnového festivalu Trutnoff byli britští The Prodigy. Pro velký úspěch se v listopadu vrátí. Trutnoff i The Prodigy. Speciální akce proběhne 16. listopadu v Praze.

Trutnoff bude v listopadu v Praze. Znovu zahrají The Prodigy Trutnoff bude v listopadu v Praze. Znovu zahrají The Prodigy

trutnoff 151 20150825 1004845125The Prodigy během vystoupení na srpnovém festivalu Trutnoff

"Atmosféra festivalu The Prodigy zřejmě tak uchvátila a zasáhla natolik, že se rozhodli vrátit a na nás jako pořadatele této přehlídky se obrátili s žádostí o uspořádání koncertu v rámci již svého uzavřeného podzimního turné," prozradil Martin Věchet z festivalu Trutnoff.

 

Organizátoři akce s názvem Trutnoff in Prague upozorňují na omezenou kapacitu Fora Karlín, kde se akce uskuteční. Kapela, jež obvykle koncertuje v halách pro desetitisíce fanoušků, tentokrát nasytí jen přibližně tři a půl tisíce posluchačů.

"Bude to kultovní setkání s až rodinnou atmosférou s nejvěrnějšími fanoušky a těmi, kteří se budou chtít dotknout bezprostřední atmosféry. Forum Karlín evokuje starou Lucernu v moderním provedení a k The Prodigy se dobře hodí svými moderními technologiemi a použitím těch nejsoučasnějších materiálů. V kontrastu k tomu se diváci budou moci setkat i se známými prvky, drobnými stánky a proprietami z festivalu," tvrdí za tým pořadatelů Eva Lipová Nováková.

Vstupenky budou k dostání za 1 100 Kč v síti Eventim, v památné edici si je mohou zájemci pořídit na webu festivalu Trutnoff.

tz, jm, foto: David Webr

zavřít