FX Bounce noc v Radosti slaví 10 let

Vydáno 02.09.2015 | autor: redakce

Již 10 let čtvrtek co čtvrtek plní pražský klub Radost FX noc jménem FX Bounce! To je stručná bilance této pražské hip hop & r'n'b párty, která se koná nepřetržitě každý týden od září roku 2005. Logicky tedy přicházejí kulaté narozeniny.

FX Bounce noc v Radosti slaví 10 let FX Bounce noc v Radosti slaví 10 let

 

bounce fx


Zakladatelem FX Bounce nocí je ostřílenej promotér Aleš Mikulecký alias DJ Kwé, logo a už přes 120 grafických vizuálů má na svědomí Pasta Oner. Aktuálně se jedná o nejstarší a nejnavštěvovanější pravidelnou týdenní klubovou noc v Čechách.

Desetileté výročí FX Bounce noci se uskuteční již ve čtvrtek 10. 9. 2015 v Radosti FX v Praze. O zábavu se tento narozeninový večer postará symbolicky 10 Deejays, konkrétně: DJ KWÉ (FX Bounce! Prague), DJ NOIR (FX Bounce! Prague), DJ RAWAL (FX Bounce! Prague), DJ KOLACK (Prague), DJ KOOGEE (Swerve Selektah, Sudan/Prague), DJ MAZTAH (Swerve Selektah, Prague), DJ SAYBON (Black Dynasty, Prague), DJ LIPI (SK), DJ AUSTRALAN (Brisbane, Australia) a DJ ROMAN ZÁMOŽNÝ (SK).

Start je úderem 22:00 a hraje se až do rána. Vstup do klubu od 18ti let. Dívky mají celou noc vstup zdarma, kluci za 100 kč. 

tz, jm

 

 

zavřít