Radbuza fest Dobřany rozezní Mňága a Žďorp a další oblíbené kapely

Vydáno 02.09.2015 | autor: redakce

Ani letos nebude kulturní dění v Dobřanech ochuzeno o tradiční rockový festival Radbuza fest, konaný na Náměstí T. G. M. Uskuteční se v obvyklém termínu, první sobotu po prázdninách, tedy 5. září.

Radbuza fest Dobřany rozezní Mňága a Žďorp a další oblíbené kapely Radbuza fest Dobřany rozezní Mňága a Žďorp a další oblíbené kapely

 

mnaga zebrik 2013Mňága a Žďorp bude hlavní hvězdou Radbuza festu


Letošní program odstartuje ve 13 hodin a bude končit až po půlnoci. Nabídne nejen přehlídku zajímavých regionálních kapel, ale i vystoupení hvězd české scény, jakou je například Mňága a Žďorp.

radbuza-fest-plakat-websitePro legendární sestavu z Valašského Meziříčí, sdruženou kolem zpěváka Petra Fialy, to bude vůbec první koncertní návštěva Dobřan. Formace odehraje minimálně devadesátiminutový set, obsahující největšími hity, které za svou bezmála třicetiletou kariéru, natočila.

Mezi dalšími účinkujícími bude také Děda Mládek Illegal Band, dále Burma Jones, Bára Zemanová band, X-Cover, Pilsen Queen Tribute band a mnozí další.

"Rádi bychom navázali na dosavadní tradici festivalu a současně přinesli do jeho dramaturgie nový vítr, aby program zaujal jak pravidelné zasvěcené fanoušky, tak i širokou veřejnost," dodává za pořadatelský tým Jarda Hudec, dobřanský rodák, jinak ředitel Hudebních cen Žebřík a šéf magazínu iReport.

Více na www.radbuzafest.dobrany.cz.

TZ, foto Petr Tibi

zavřít