Slayer skončí v krvavém vězení. Nástup: 11. září

Vydáno 04.09.2015 | autor: redakce

Po šestiletém čekání se mohou fanoušci konečně těšit na novou desku Slayer. Vychází 11. září a někdy kolem tohoto dne bude představen i videoklip k titulnímu songu. Kapela v něm zavítá do věznice.

Slayer skončí v krvavém vězení. Nástup: 11. září  Slayer skončí v krvavém vězení. Nástup: 11. září

slayer 2013 nNová deska Slayer vyjde 11. září


Skladba Repentless se dočká možná jednoho z nejvýpravnějších videí v historii skupiny. Alespoň to tedy tvrdí kytarista Kerry King. "Ze všech videoklipů, které jsme dělali, jsem tentokrát nadšený nejvíc," říká. Režie se ujal hororový nadšenec BJ McDonnell a kromě toho, že diváci uvidí své oblíbence hrát mezi oranžovými mundúry, dojde i spoustu krve a násilí.

Natáčelo se v bývalé ženské věznici, která je nefunkční už od roku 1997. Dnes se stává častým útočištěm flmařů. V klipu si zahrály i filmové hvězdy Danny Trejo (Machete), Derek Mears (Pátek třináctého) a Tony Moran (Halloween). 

Pro Slayer bude nové album Repentless znamenat návrat po 6 letech od poslední řadovky World Painted Blood. Jednáctá studiovka thrash metalové party bude k poslechu od 11. září. Titulní píseň zatím vyzkoušejte níže. Přehrát s můžete i video z natáčení klipu.

 

Rolling Stone, jm

 

 

zavřít