Sia napsala píseň pro Adele, nakonec ji nazpívala sama

Vydáno 08.09.2015 | autor: redakce

Australanka Sia, která má na svědomí jeden z největších hitů roku 2014, chystá nové album. Nahrávka This Is Acting bude obsahovat skladby, které napsala pro jiné umělce, ti je ale odmítli. Košem dostala i od Adele. Ze songu proto udělá vlastní singl.

Sia napsala píseň pro Adele, nakonec ji nazpívala sama Sia napsala píseň pro Adele, nakonec ji nazpívala sama

sia 003Sia napsala mnoho velkých hitů pro jiné interpretky


Singl Alive si budeme moci poslechnout 26. září, kdy oficiálně vychází. "Jsou to písničky, které jiní odmítli, ale mě se zdály dobré, tak jsem se jich ujala sama," říká autorka megahitu Chandelier. A nutno říct, že do sbírky "odpadků" má z čeho vybírat - vždyť v posledních letech psala hity třeba pro Rihannu, Beyoncé, Christinu Aguileru, Kylie Minogue nebo Britney Spears. 

O to překvapivější je, že si luxus odmítnutí takto věhlasné autorky může dovolit Adele, na jejíž nové album se čeká už několik let. O tom, že je britská zpěvačka vybíravá, svědčí i loňské prohlášení Phila Collinse. "Dala mi kus rozdělané skladby a chtěla, abych ji dokončil. Nevím, jestli se jí nebo někomu kolem ní nelíbila, každopádně už se pak nikdy neozvala. Bylo to celé jakože 'stěhuju se a taky dítě zabere spoustu času a kdesi cosi' a najednou vidím, že nové album vychází beze mě. Je to mrška, tahle Adele," prohlásil.

popcrush.com, jm

 

zavřít