Muse dorazí do České republiky, album Drones představí v Praze

Vydáno 11.09.2015 | autor: redakce

Po vystoupení z listopadu 2012 se rockové trio Muse vrací zpátky do České republiky. V rámci svého světového turné The Drones World Tour odehraje v sobotu 4. června 2016 koncert v pražské O2 areně. Turné se pojede k aktuálnímu albu s názvem Drones.

Muse dorazí do České republiky, album Drones představí v Praze Muse dorazí do České republiky, album Drones představí v Praze

 Muse 2015 fullMuse v Praze představí nové album Drones


The Drones World Tour bude jedinečným zážitkem pro fanoušky, kteří si užijí koncert s umístěným podiem uprostřed arény. Kapela je známá překonáváním nejen vlastních hranic v oblasti scény a nadcházející turné nebude žádnou výjimkou. Design a konfigurace scény umožní fanouškům zažít reálný 360° audiovizuální zážitek.

Sedmé studiové album Drones v sobě nese kus science fiction, emocionálně nabité rockové riffy a ambiciózní vize, dle které si podel mnohých Muse drze přisvojují nálepku nejlepší koncertní kapely současnosti. Album si zasloužilo první pozici žebříčků ve 23 zemích včetně Francie, Japonska, Austrálie, Holandska a Švýcarska a atakovalo nejvyšší příčky v žebříčcích poslechovosti ve Velké Británii a USA.

Podle Matta Bellamyho by se fanoušci měli bát dne, kdy dojde k naplnění fantazie plynoucí z alba Drones, neboť i koncertní turné bude přehlídkou simulace Armageddonu ve spojení s portréty klonů Star Wars z Epizody II. Tato myšlenka fanouškům vytane na mysl při poslechu alba, které obsahuje 12 nových singlů.

Vstupenky na pražský koncert Muse v cenách od 1290,- Kč jsou v prodeji v síti Ticketportal od pátku 18. září od 10:00. Pro členy fanklubu Muse je od středy 16. září od 10:00 do 23:59 připraven speciální předprodej vstupenek.

tz, jm

zavřít