V Cargo Gallery pokračuje projekt Struneři, vystoupí Lukas Landa a Fanfan

Vydáno 15.09.2015 | autor: redakce

Už 16. září se uskuteční další ze série koncertů projektu Struneři. Po letní pauze přivítá v originálních prostorech Cargo Gallery kreativního písničkáře Lukase Landu a mladé talenty z kapely Fanfan. Vstupenky jsou v předprodeji prostřednictvím smsticket za 50 korun.

V Cargo Gallery pokračuje projekt Struneři, vystoupí Lukas Landa a Fanfan V Cargo Gallery pokračuje projekt Struneři, vystoupí Lukas Landa a Fanfan

 

struneri zariStruneři tentokrát uvedou kapelu Fanfan a písničkáře Lukase Landu


Projekt Fanfan tvoří aktuálně Kristian Komedie (zpěv, kytara), Tonda Grenár (baskytara) a Michal Toothpick Mach (bicí). Kluci za sebou mají eponymní EP, několik singlů i videoklipů. Tím nejčerstvějším je Krásnobruslařka. Mohlo by se zdát, že text písně byl motivován konkrétní ženskou předlohou, není tomu ale tak. "Krásnobruslařku jsem si nakreslil podle svých představ v době, kdy jsem svlečen proplouval iluzí a hledal něco skutečného," vysvětluje vzletně Kristian. Do konce roku by mělo být hotové také EP s pořadovým číslem tři. Stejně jako práce ve studiu jsou pro Fanfan důležitá i koncertní pódia. O tom nás přesvědčí už 16. září v Cargo Gallery.

Nekonvenční český písničkář Lukas Landa, který pobýval poslední dva roky ve Švýcarsku, kombinuje zvuk akustické kytary s decentní elektronikou. Po návratu z taiwanského turné Lukas občasně koncertuje a především se věnuje nahrávání nové desky. Ta bude následovat jeho debutové album This Is This vydané v září 2014 se singly Asian Calling a This Is This, které znějí i v éteru českých rádií.

Projekt Struneři připravuje do konce roku ještě trojici netradičních koncertů, které budou ve znamení střetu výrazných osobností naší hudební scény. Vstupenky za 50 Kč prostřednictvím smsticket.cz. Stačí zaslat sms ve tvaru: TICKET STRUNERI na číslo 9020050. Vstupenku obdržíte do telefonu obratem. Start koncertu je ve 20:00.

tz, jm

zavřít