Misch Masch přivítá Report Night

Vydáno 07.06.2007 | autor: redakce

V pátek 8.6. se atmosféra v klubu Misch Masch ponese v duchu dobré hudby a několika překvapení ze strany REPORTU. Už se na vás těší DJs Milan Kroužil a Jakub V. Premiérová Misch Masch Report Night je tu!

Misch Masch přivítá Report Night Misch Masch přivítá Report Night

Tento pátek v letenském klubu Misch Masch proběhne další CLUBMIXX LIVE. Uslyšíte hlavně to, co se hraje v pořadu Clubmix na Dance Radiu. Tentokrát má celý večer podtitul "Report Night Party", ve spolupráci s redakcí časopisu REPORT je totiž připraveno hned několik překvapení, nebudou chybět dárky ani slosování o předplatné.


(Milan Kroužil na Dance Radiu)

Klub Misch Masch od svého znovuotevření v roce 2005 prošel velkou změnou. Z počátku navštěvovali klub jen komerční navštěvníci. Nyní najdete na Dance Zone spoustu kluberů a i navštěvníků ze zahraničí, kteří mají rádi taneční muziku. Na třech stagích se hraje progresivní Dance, RnB a Oldies. Za rok a půl se zde navštěvníci naučili poslouchat aktuální klubovky, především house a electro. Pátky a soboty jedou v těchto rytmech (právě v režii DJs Jakuba s Milanem). V létě se do Misch Masche přijedou podívat i známá jména ze zahraničí. Programy i aktuality můžete průběžně sledovat na www.mischmasch.cz.


(DJs Milan K. a Jakub V.)


Spot s pozvánkou na Report Night si můžete poslechnout ZDE, v nejbližší době ještě přibude rozhovor s DJs Milanem Kroužilem a Jakubem V. Na viděnou v pátek v Misch Maschi!



www.danceradio.cz



www.mischmasch.cz
zavřít