Nejlepší DJové se střetnou na DMC Championship

Vydáno 17.09.2015 | autor: redakce

Nejzručnější DJs z Česka míří 26. září do brandýského Kina, aby se tu střetli v napínavém souboji a několik z nich postoupilo do světového finále. To se v říjnu uskuteční v Londýně. DMC Czech&Slovak Championship slibuje skvělé zážitky.

Nejlepší DJové se střetnou na DMC Championship Nejlepší DJové se střetnou na DMC Championship

 

DMSCChampionshipsDMC Czech&Slovak Championship bude 26. září hostit Brandýs nad Labem


Gramofon jako hudební nástroj a zručné ruce DJe, který na něj hraje. Pro někoho gymnastika za gramofony, pro další dech beroucí show. "Třicátý ročník světového finále jsou krásné kulaté narozeniny této DJské soutěže, a tak chceme i tady posunout level zase o trochu dál," vysvětluje pořadatel DJ Friky svůj záměr a vizi. "Pozvali jsme na showcase a do poroty vítěze DMC ONLINE CHAMPIOSNHIP, což je pekelnej britský týpek DJ JON1st!" dodává.

DJ Jon1st je úspěšný světový DMC ONLINE šampion 2013 a hudebník z Velké Británie. Kromě pořadu Fly High Radio, který je v Anglii velmi obíbený, je znám z řady podcastu například pro Ninja Tune, Serato nebo Foreign Beggars. DJ Five z Brna je světový vícešampion kategorie technical asociace IDA WORLD. Jeho úspěchy jsou potom ověšený i tituly ITF, Vestax Extravaganza a nespočet výher na domácí půdě. Známý je také například ze spolupráce s kytarystou Michalem Pavílčkem, zpěvačkou Načevou nebo svou domácí partou Questablist. Trouble Team je potom jméno partičky skloňované v našich končinách s úsěchy v kategorii DMC WORLD TEAM a jedním ze zakládajících členů je DJe Friky, který trojici porotců uzavírá.

I v rámci česko-slovenského finále jde o hodnotné ceny a vítěz poletí reprezentovat československou DJskou republiku na DMC WORLD 2015 v Londýnském The Forum! Má tedy sakra velkou šanci nakopnout svou kariéru na mezinárodní úrovni. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích – soutěž jednotlivců Championship, divácky velmi aktraktivní Supremacy, kde dva DJs stojí proti sobě a jen ten lepší postupuje pavoukem dál. Přihlásit se může každý občan obou zemí nebo ten, kdo v Česku nebo na Slovensku prokazatelně žije alespoň šest let.

 

tz, jm

zavřít