Vladivojna La Chia představuje se svým Vladivojskem debutové album

Vydáno 22.09.2015 | autor: redakce

Vladivojna La Chia po vydání čtyř úspěšných alb a tří soundtracků založila crossover-metalovou kapelu s příznačným názvem Vladivojsko. Už 1. října vydává debutové album Hořící hlavy.

Vladivojna La Chia představuje se svým Vladivojskem debutové album Vladivojna La Chia představuje se svým Vladivojskem debutové album

 

VLADIVOJSKO   foto - Robert Houzar sendVladivojna La Chia dala dohromady své Vladivojsko


"Seznámila náš Tereza Brodská, ta hrála v divadelní hře Natálie Kocábové WTF,  kam jsem dělala hudbu. Jednou po představení mě vzala na zkoušku kluků, ať si je poslechnu, případně jim něco řekla k jejich  tvorbě.  Po zkoušce jsem s nimi trošku pracovala a kluci mě požádali, jestli bych je nekoučovala. Tak jsem to zkusila a nějak to dohromady sedlo," vysvětluje Vladivojna.

Mladičký kytarista Tomáš Kryl s basákem Godym ji od startu zásobovali nepřeberným množstvím skvělých hudebních nápadů, ze kterých pak Vladivojna vytvářela aranže, vokální linky a texty. Album Hořící hlavy obsahuje 9 skladeb s převážně společensko-kritickými  texty výhradně v češtině. Jedná se o velmi pestrou směsici tvrdosti, naléhavosti, ale i hravosti s velkým množstvím překvapivých momentů.

Vladivojsko natáčelo album ve vlastním studiu Mrtvola, o mix a mastering se postaral Vladivojnin dvorní zvukový inženýr Petr Slezák,  který má za sebou již velké množství úspěšných rockových nahrávek. Produkci alba obstarala sama Vladivojna. Album vyjde 1. října, ale křest proběhne už 29. září v pražském Hard Rock Cafe. Již odtajněným kmotrem alba je herečka Tereza Brodská a na návštěvníky koncertu čeká ještě jeden utajený kmotr.

Vladivojna se hned po ukončení prací na debutu Vladivojska vrhla do skládání hudby k filmu režisérky Marty Novákové 8 hlav šílenství v hlavní roli  s Anetou Langerovou.

Novou desku si zdarma poslechněte zde.

Vladivojsko teď nejdříve můžete vidět na těchto místech:
16/9  Pop-Up club Kafkáč - Praha
19/9  Chomutov - festival Bezručák
26.9  Meziploty - Praha
29/9  Křest desky Hořící Hlavy - Hard Rock Cafe - Praha
15/10  Křest desky Hořící Hlavy - U peciválů - Ostrava
27/10  Kolín - Městský společenský dům

tz, jm, foto: Robert Houzar

zavřít