Punkfest: s čírem zdarma!

Vydáno 28.06.2007 | autor: redakce

Přesně tak. Pokud vám je 50 a více, máte vstup na Punkfest v Modrý vopici for free. Uslyšíte Michael's Uncle, ZNC, Čertůf punk, Badtones a spoustu dalších. V pátek 29. června.

Punkfest: s čírem zdarma! Punkfest: s čírem zdarma!

Jako každý poslední školní den proběhne i letos v pátek 29. 6. v pražském klubu Modrá vopice (Spojovací 1901/12, Praha 9 – Vysočany) další (již 6.) ročník open-air punkového festivalu Dr. Martens Punk Fest.

Publikum se může těšit jak na klasické punx partičky Čertůf Punk, Soukromey Pozemek, The Fialky, Zatrest, MHD, Veřejná Bezpečnost, V rámci možností. Na programu je i trocha oi: Zhoda náhod (SK), Pilsner Oiquell, nebo punkabilly Badtones a The Mordors Gang. Na oživení jsou připraveny dvě klasické festivalové kreatury - punkfolková Znouzectnost a v původní sestavě revitalizovaní HC klasici Michael's Uncle.

Pro seniory je letos připraven skvělý bonus v rámci programu „rovných příležitostí“: Liďi s čírem ve věku nad 50 let mají vstup zdarma!!!



Festival se koná za každého počasí. V areálu bude k mání přehršel občerstvení, streetové zboží, ziny, trička a CD i MC nosiče. Venkovní scéna pro cca 1000 lidí je už delší dobu vyhlášena mezi všemi fanoušky punku, hardcore, extrémního metalu a dalšími odnožemi především tvrdé muziky. V prostoru stylově ležícím v sousedství sběrny šrotu se nachází venkovní i vnitřní pódium, grill, pivní výčepy, 2 bary a to vše ve velmi podprůměrných cenových relacích.

Jsou zde i dvě nej v rámci celé Prahy: živé hraní venku až do pozdních nočních hodin a v případě špatného počasí možnost sledování produkce z interiérových prostor klubu.

Start Punk Festu je ve 12:00, končí se s odchodem posledních vytrvalců.
Parkoviště: Palmovka + Harfa (před klubem parkovat nelze)
Spojení: metro Palmovka, pak bus č. 109 (zastávka „Spojovací“) nebo metro Vysočanská, pak bus č. 136 a 177 (zastávka „K Žižkovu“).
Vstup: 170 předprodej, 210 místo.



To nééé punk, to školní rok is dead!!!

www.modravopice.com


zavřít