Festival České hrady již potřetí

Vydáno 25.07.2007 | autor: redakce

Další ročník festivalu České hrady.CZ navštíví během léta celkem čtyři místa. Nabízíme detailní informace k atraktivnímu programu i volné vstupy na každý ze čtyř hradů!

Festival České hrady již potřetí Festival České hrady již potřetí

„Ještě zajímavější hudební program než na loňském ročníku,“ slibuje Michal Šesták z pořadatelské agentury Nedomysleno, která má na svědomí i renomovaný festival Mezi ploty. A dodává: „Vystoupí skutečná špička tuzemské scény.“ Viktor Souček z pořadatelské agentury Riff Raff doplňuje: „Na všech čtyřech lokalitách proběhnou páteční karnevaly přímo v hradních prostorách.“



Mezi interprety putovního festivalu bude například Aneta Langerová, která během léta vystoupí kromě Českých hradů.CZ pouze na jednom dalším festivalu. V každém pátečním programu se představí písničkář Jiří Schmitzer spolu s králem ironie Xavierem Baumaxou a Lenkou Dusilovou. V sobotním programu se diváci mohou tešit na Divokýho Billa, Wohnouty, Indy & Wich a „české Kraftwerk“ Moimir Papalescu & The Nihilists. Dále vystoupí mistři poetiky Bratři Orffové, Richard Krajčo se svou kapelou Kryštof nebo Gaia Mesiah.

Více informací o programech jednotlivých zastávek najdete na www.ceskehrady.cz.



VPŘED! VZHŮRU! DO ÚTOKU! NA HRAD!


České hrady.CZ navštíví 13.-14. července Točník, 20.-21. července Kunětickou horu, 27.-28. července Švihov, a 3.-4. srpna Bezděz. Na libovolné místo se můžete vydat i jako hosté, zúčastníte-li se naší speciální letní soutěže. Jedinou podmínkou je zodpovědět správně následující hradní otázku. Neméně důležitým krokem je však důkladné studium podmínek soutěže. A pak už jen nastavení upomínek, začervenění kalendáře, uvázání uzlíků na kapesnících a vzhůru na Hrady! Takže:

Hlavní hvězdou letošních Hradů je Aneta Langerová (která je taktéž na titulce letního dvojčísla REPORTU). Nedávno vydala své druhé album, nazvané

A) Dotyk
B) Komik
C) Povyk
D) Rohlik

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Správné odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Hrady - soutěž" a připojte celé jméno, adresu a mobilní kontakt. A hlavně připište datum festu a název hradu, který si přejete navštívit.

Hrajeme o 5 párů volných vstupů na každou zastávku putovního festivalu České hrady.CZ. Každý zájemce smí odeslat pouze jeden jediný mail. V případě pokusu o několikanásobnou účast jsou všechny maily dotyčného okamžitě diskvalifikovány!
Prosíme, soutěžte pouze pokud máte vážný zájem zúčastnit se.



MECHANISMUS LOSOVÁNÍ:

Losování bude probíhat ve čtyřech etapách. Zájemci o Točník budou slosováni 10.7. v 10:00. Ti, kteří si přejí zavítat na Kunětickou horu, mají uzávěrku 17.7. v 10:00. Fanoušci Švihova projdou slosováním 24.7. v 10:00. A pokud hodláte navštívit Bezděz, týká se vás uzávěrka 31.7. taktéž v 10:00. Všichni výherci budou obratem kontaktováni.

Soutěž startuje v pondělí 2. července. Od této chvíle můžete zasílat maily, týkající se jakéhokoli ze čtyř uvedených míst konání festivalu. Pozor, soutěžní maily s neúplnými informacemi (např. chybějící adresa, termín festivalu, jméno bez příjmení, absence telefonu, atd.) nebudou do slosování zařazeny.

Tak hodně štěstí a uvidíme se na Hradech!

www.ceskehrady.cz


 


zavřít