Hvězdný Redman na Hip Hop Kempu

Vydáno 30.06.2007 | autor: redakce

25.8. na Hip Hop Kemp dorazí ordinovat šílený Funk Doctor Spock, alias REDMAN, který má tolik desek, tolik hitů a tolik energie, že by tu mohl hrát celý den klidně sám!

Hvězdný Redman na Hip Hop Kempu Hvězdný Redman na Hip Hop Kempu

Jeho poslední kousek Red Gone Wild si vede výborně, hodnocení „deska měsíce“ dostává i v Čechách, takže řeči o aktuálnosti přestávají otravovat náš sluch. Těch jmen, co přibývají na lineup je ale samozřejmě více. Loňský nedělní grimeový dýchánek nadělal vážně velkej bordel a tisíce děkovných dopisů nežádalo nic jiného, než aby se Ghetto a Logan Sama vrátili na místo činu. Vrací se a nejsou sami. Ikona Logan Sama přiváží jádro nejnadějnější grimeové party současnosti – The M.O.V.E.M.E.N.T. - Dží Hejč Ghetto jehož rapy nakládaj jako řezák na koberce, Wretch 32 a Scorcher, který je podle Wileyho budoucností grimeu.



Objeví se také Američané Kidz In The Hall, kteří pomáhají pokropit kultovní label Rawkus živou vodou. Dorazí Poláci – Elda a Grammatik + pouliční jezdce Molesta Ewement, Němci – Pal One a Non Plus Ultra, Rakušáni TTR Allstars a DNK Movement a pochopitelně zjeví se i ti nejlepší z domácí scény jako Kontrafakt, Indy & Wich, Moja Reč nebo IdeaFatte a mnoho dalších.

kompletní line-up zde: www.hiphopkemp.cz/
zavřít