Kosmický line-up zveřejněn

Vydáno 16.07.2007 | autor: redakce

Jedenáctý ročník open air festivalu Cosmic Trip je největší přehlídka elektronické hudby v první polovině prázdnin. Hlavní hvězdy? Mauro Picotto, Dave Angel, Dave Clarke a dále třeba...

Kosmický line-up zveřejněn Kosmický line-up zveřejněn

Druhé pódium ovládne koncert breakbeatového britského projektu The Freestylers. Dynamické koncerty dokonce vyprovokovali Lennyho Kravitze, aby si The Freestylers vybral jako předskokany pro své americké turné. Po několika letech se fanoušci drum´n´bassu dočkají návratu DJe Goldieho. Goldie je majitelem respektovaného vydavatelství Metalheadz. Dalším z tahounů letošního Cosmic Trip Open Airu bude vystoupení DJe Grooveridera. Umělec, který má na britském BBC Radio 1 s parťákem Fabiem vlastní show, je skvělý technik proslulý také výběrem desek, které řadí do setů.



A není možné nezmínit Frictiona s MC MP, jenž na podzim loňského roku málem zbořil klub Roxy v Praze. Na Cosmic Tripu bude i ryze houseová stage, kterou si vzal na starost populární přažský afterparty klub Studio 54 a magazín Yellow. Hlavní hvězdou této scény bude Američan Eddie Amador a sestava DJs ze Studia54 - Enrico, Raju, P@co a další. Druhou specialitou bude taneční stan RED ZONE, který ovládne legendární Seb Fontaine z Velké Británie a domácí Tráva s Loutkou.

Cosmic Trip Open Air 2007 - 21. 7. Roudnice nad Labem

www.cosmictrip.cz
zavřít