Soutěž: Za hudbou do parku

Vydáno 17.07.2007 | autor: redakce

Druhý ročník festivalu Music in the Park se uskuteční opět ve Stromovce. Bude dvoudenní a přivítá taková jména jako Lauryn Hill, Blood Sweat & Tears, Illustratosphere, Dr. John nebo Courtney Pine. Máme info i volňásky!

Soutěž: Za hudbou do parku Soutěž: Za hudbou do parku

Druhý ročník festivalu Music in the Park s podtitulem "blues and more music" se uskuteční jako dvoudenní přehlídka špičkových domácích a zahraničních hudebních projektů a naváže na úspěch předchozího ročníku, který byl nadšeně přijat jak návštěvníky, tak hudební kritikou.

Festival se opět uskuteční v areálu Královské obory (park Stromovka) a rozroste se nejen do délky, ale nabídne nabitý program na dvou pódiích. Festival je koncipován jako zábava pro celou rodinu, proto vedle maximálního důrazu na kvalitu hudebních projektů nejsou opomíjeny ani i ostatní složky programu. Stejně jako v roce 2006 bude připraven speciální dětský koutek ve spolupráci s ekologickým hnutím Brontosaurus, filmový stan a mnoho dalších forem zaměřených na aktivní zapojení návštěvníků do festivalového dění.



HUDEBNÍCI V PARKU:

Letos se můžete těšit na vystoupení Lauryn Hill (ex-Fugees), míchající hudební koktejl z r&b, hip hopu, funku i blues, aby to vše nakonec řádně protřepala svým jedinečným vokálem. Dále přijedou legendární Blood Sweat & Tears, žijící kronika neworleánské muziky Dr. John, nadjazzový saxofonista Courtney Pine, multiinstrumentalista Otis Taylor, nebo neworský kytarista Popa Chubby, jehož vystoupení ve znamení hip hopu, soulu i funky "vždy patří mezi vrcholné hudební zážitky.“

CZ-SK scénu budou reprezentovat -123 min., Jana Kirschner, David Murphy Band, Lenka Dusilová, Gulo čar, Yellow Sisters nebo Illustratosphere v čele s Danem Bártou. Jedním ze stěžejních bodů doprovodného programu bude i neformální Jam Session pódium, kde si budou moci fanoušci "zajamovat" s umělci, ktečí budou na festivalu vystupovat.



KRÁLOVSKÁ OBORA - PARK STROMOVKA


Stromovka se nachází v samém srdci Prahy. Největší pražský park je vzdálený pouze několik minut chůze od stanic metra, tramvaje či autobusu, což z něj činí opravdový pražský "Central Park". Již více než 100 let využívají Pražané bývalou královskou oboru, kde pořádal své hony císař Rudolf II., k procházkám, hrám a romantickým schůzkám. Více info ZDE.

TICKETS IN THE PARK


Ve spolupráci s pořadatelskou agenturou InnerVisions vám nyní nabízíme možnost vyhrát jeden z pěti párů volných vstupů na Music in the Park. Chcete-li si užít hudbu v parku, jedinou vaší povinností je správně odpovědět na následující parkovní otázku:

Lauryn Hill po odchodu z The Fugees vydala kritiky i posluchači velmi ceněné sólové album, jehož název zněl

A) Lauryn Hill: I Don't Need No Education
B) I'm Questioning My Education
C) The Miseducation of Lauryn Hill




Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Soutěž - Music in the Park" a nezapomeňte uvést celé jméno, adresu a mobilní kontakt. Kdo pošle více mailů než jeden, je diskvalifikován. Hrajeme o 5x dva volné vstupy na festival Music in the Park 27.-28.7. 2007. Uzávěrka soutěže je v úterý 24.7. ve 12:12 hodin. Výherci budou kontaktováni.



www.musicinthepark.cz


zavřít