Sejdeme se na Hrachovce!

Vydáno 17.07.2007 | autor: redakce

Letošní Hrachovka má všechny předpoklady zařadit se mezi nej akce tohoto léta. V rozhodování zda směr Valmez vyrazit či ano, vám možná pomůže i naše soutěž o vstupy, trička a CDs.

Sejdeme se na Hrachovce! Sejdeme se na Hrachovce!

I AM X, Zoot Woman, Therapy?, Art Brut, Chikinki nebo UK Subs, to je jen zlomek jmen, která na vás čekají na letošní Hrachovce. Připraveny jsou venkovní scény i prostorné stany, více doprovodných akcí a dva dny plné zábavy. Jak slibují pořadatelé, "od první chvíle, kdy vylezete z rozpařeného stanu, až do chvíle, kdy se v noci budete vracet, budete mít k dispozici program jako na luxusní dovolené."

Hrachovka zůstává i letos v areálu na samém okraji Valašského Meziříčí, kousek od řeky, uprostřed přírody. Program se bude odehrávat celkem na šesti místech, včetně "Alternativního" stanu nebo taneční stage. Menší scény budou zaměřeny na reggae a latino (Joinmusic), nebo minimal (Magion), pikantní perličkou je tzv. Reality show ZOO stage, kde budou "tři neobvyklí živočichové hrát non-stop po celou dobu festival ty největší hity."



Jednou z třešniček na bohatě zdobeném dortu letošní Hrachovky budou elektroclashoví I AM X, dobře známá dekadentní parta kolem Chrise Cornera. Britští Art Brut si vysloužili pozornost tuzemského publika po několika klubových vystoupeních a návštěvě festivalu Love Planet. Jejich sarkastické texty, charismatický zpěvák a dívka s basovou kytarou dodají každému hudebnímu koktejlu ten pravý říz. Dárkem pro všechny fanoušky bude sobotní koncert britských Zoot Woman. Za sebou mají remixy pro Madonnu nebo Scissor Sisters. Svým fanouškům nedávno například nabídli kompletní podklady ke svému singlu tak, aby si každý mohl vytvořit vlastní verzi.



A jedeme dál. Kapela, která má nejraději živé koncerty, Therapy?, je na hudební scéně od roku 1989, svým rock-heavy-metalem dostává stále do kolen tisíce lidí. Na Hrachovce budou v rockové aréně obhajovat aktuální desku One Cure Fits All. Punk budou reprezentovat UK Subs, jedna z mála kapel, ve kterých od začátku vydržel jediný zpěvák. Pamatují doby Sex Pistols a jsou postrachem všech hotelových pokojů. Degustaci toho nejlepšího, co lze do archívu Hrachovky přihodit, doplní i v Česku vycházející, v Británii už zářící Chikinki (viz rozhovor ZDE). Další z kapel, která nedá dopustit na úzké nohavice a proklatě nízko posazené kytary.



Další headlinery, Legendary Pink Dots, není třeba představovat – emočně nabito, žánrově propojeno, naživo strhující. Z "domácích extraligových hráčů" se těšte např. na Support Lesbiens, Sunshine, Clou, Švihadlo, The Nihilists a další.

Hrachovka chystá i bohatý doprovodný program, více sociálního zařízení, klidové zóny, bary a hospody v blízkosti stanových městeček a překvapení v podobě sportovního vyžití (včetně lezeckého centra či paintballového hřiště!).

SLUNCE, LÉTO, HUDBA, TRIKA, VSTUPY, GO!

Na festival Hrachovka můžete vyrazit jako hosté, získáte-li jeden ze dvou párů volných vstupů v naší soutěži. Klíčem je správná odpověď na následující hrachovkovou otázku:

Další z hlavních hvězd letošního line-upu je nepřeslechnutelný a nepřehlédnutelný Lord Bishop. Tento energický a osobitý autor a vokalista pochází z

A) Valmez City
B) New York City
C) Ouagadougou.

Hrajeme o 2 páry volných vstupů na fest Hrachovka 27.-28.7. 2007. Jako bonus získají výherci i CDs a trička od Ivy Frühlingové, která na Hrachovce vystoupí první den, tedy v pátek, konkrétně na hlavní stagi (tedy přesně tam, kde se rozehřmí i Lord Bishop).



Odpovědi zasílejte na marketing@ireport.cz, v předmětu uveďte "Hrachovka - soutěž". V mailu nesmí chybět celé jméno, adresa a mobilní kontakt. Při pokusu zaslat více než jeden mail jste ze soutěže bez milosti diskvalifikováni. Jinými slovy - podvádět starým trikem "jednen člověk, více mailových adres" je jak Hrách na zeď házet!

Uzávěrka soutěže je ve středu 25.7. v 10:00. Výherci budou obratem kontaktováni.



Hodně štěstí a... Sejdeme se na Hrachovce!

www.hrachovka.com

 
zavřít