t-music Hip Hop Jam se blíží

Vydáno 29.07.2007 | autor: redakce

Letiště Hradčany u Mimoně bude od 3. do 4. srpna patřit hip hopu, v jehož čele nebude stát nikdo jiný než The Game a David Banner. Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program - snowboardovou exhibici na pravém sněhu nebo leteckou akrobacii.

t-music Hip Hop Jam se blíží t-music Hip Hop Jam se blíží

Hvězdou pátečního programu bude crunk ikona David Banner. Absolutním vrcholem však bude vystoupení west coast rappera The Game. Exkluzivním headlinerům budou sekundovat největší hvězdy domácí scény, například PSH, Indy&Wich, Kontrafakt, Supercrooo, Pio Squad, H16 a spousta dalších. Pozdravy obou hlavních hvězd najdete na www.t-music.cz/festivaly. Kromě výjimečného line-upu čeká na návštěvníky festivalu mimořádný doprovodný program. S dosud v Česku neviděným vystoupením se předvedou The Flying Bulls – Red Bull letecká akrobatická show. Komu by snad na t-music Hip Hop Jamu bylo horko, může se jít ochladit do Snowparku, kde bude na opravdovém sněhu probíhat dvoudenní závod elitních českých snowboardistů.



Na Montana wall dlouhé celých 70 metrů proběhne exhibice české writerské špičky za účasti Splashe, Pasty a dalších předních writerů. Pořadatelé poprvé myslí i na dámy – ve speciální Ladies Zone dostanou vše, po čem touží. V prostorech, kam mají pánové vstup zakázán, si budou moci například nechat upravit účes, dát si masáž či využít služeb nehtového studia. Pro fanoušky urban culture je kromě bezplatných parkovišť také zajištěna kyvadlová doprava zdarma z Doks u Máchova jezera a z Mimoně.



T-Mobile ve spolupráci se společností U-Turn zajistí přenos jak na webových stránkách t-music, tak přímo v mobilních telefonech na WAPu nebo v aplikaci Videozóna. Vysílání jak na webu či v mobilu je zcela zdarma, v případě sledování v telefonu neplatí zákazník ani za přenos streamovaných dat. Přesný program online vysílání najdete na www.t-music.cz/festivaly. Kompletní informace o festivalu na www.hiphopjam.cz.
zavřít