Blesková soutěž: Hip Hop Jam

Vydáno 30.07.2007 | autor: redakce

Hiphopová událost léta se nezadržitelně blíží a iReport.cz vám nabízí jedinečnou příležitost stát se její součástí. Máme pro vás 4 volňásky na t-music Hip Hop Jam, kde vystoupí The Game a David Banner!

Blesková soutěž: Hip Hop Jam Blesková soutěž: Hip Hop Jam

Zbrusu nový dvoudenní open air festival Hip Hop Jam se uskuteční první srpnový víkend (3. - 4. srpna 2007) v areálu mimoňského letiště. Široké veřejnosti budou představeny dvě opravdové hip hop persóny. Pomyslným předkrmem bude crunk ikona David Banner (USA) a hlavním chodem west coast rapper světového formátu, bývalý člen G-Unit a parťák 50Centa – The Game (USA), který vydal v roce 2006 kritikou i posluchači ceněnou desku Doctor's Advocate. Výše zmíněné doplní elita českého a slovenského rapu v čele s PSH, Indy&Wich, Kontrafakt, Supercrooo, Pio Squad, H16, Vec a spoustou dalších. Kompletní program najdete zde.



A doprovodný program? První letní snowboardové závody s největší rozjezdovou rampou se sněhem! V areálu festivalu vyroste nepřehlédnutelná Snickers SNB Aréna za podpory firmy Peace, kde bude probíhat dvoudenní závod elitních CZ snowboardistů na největší rozjezdové rampě pro snowboarding v Čechách. Pojede se na pravém sněhu uprostřed léta! Pozváno je 14 nejlepších českých jezdců a nebude chybět ikona českého snowboardingu Richard Skandera. Budete mít jedinečnou možnost vidět dvoudenní závody na sněhu uprostřed léta okořeněné exhibicí freeskierů.



Druhou atrakcí budou The Flying Bulls, držitelé několika světových titulů a velmistři ve svém oboru. Sobotní odpoledne tak bude v režii vystoupení leteckých akrobatů The Flying Bulls! The Flying Bulls je česká akrobatická čtveřice, držitelé několika světových titulů a velmistři ve svém oboru. Jako Flying Bulls objíždí všechny světové kontinenty, kde ohromují diváky akrobatickými kousky, které jsou naprosto unikátní a jejichž provedení musí být zcela precizní. Jsou vítaným zpestřením mnoha sportovních akcí, například závodu Formule 1 či seriálu Red Bull Air Race. Máte se na co těšit...

SOUTĚŽ

Ve spolupráci s pořadateli vám nabízíme možnost vyhrát jeden ze čtyř vstupů (tzn. 1 výherce = 1 vstup) na t-music Hip Hop Jam. Chcete-li zažít hiphopový svátek roku, odpovězte na tuto lehkou otázku.

Jak se jmenuje zatím poslední album hlavní hvězdy festivalu The Gama, které vyšlo v roce 2006?

A) Untold Story
B) The Documentary
C) Doctor's Advocate




Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Soutěž - Hip Hop Jam" a nezapomeňte uvést celé jméno, adresu a mobilní kontakt. Kdo pošle více mailů než jeden, je diskvalifikován. Hrajeme o 4 volné vstupy na festival t-music Hip Hop Jam. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 2. 8. v 14:14 hodin středoevropského času. Výherci budou kontaktováni.

Good luck!



www.hiphopjam.cz
zavřít