Semtex Culture 2007 se hlásí o slovo

Vydáno 05.08.2007 | autor: redakce

V brněnském Mariánském údolí proběhne 7. - 8. 9. již tradiční tečka za festivalovou sezónou. Mezi hlavní taháky budou patřit Asian Dub Foundation a Ralph Myerz.

Semtex Culture 2007 se hlásí o slovo Semtex Culture 2007 se hlásí o slovo

Nejednoho jistě potěší přírůstek nové stage Metro Electra stage, která obohatí hudební výběr festivalu například o interprety Oliver Koletzki (DE), Da Fresh vs David Asko (FR), Maxime (FR) a další. I letos se můžete těšit na Semtex Stage, která se letos vytáhne kapelami Asian Dub Foundation /UK/, Ralph Myerz And The Jack Herren Band /NOR/, Tata Bojs, Skyline nebo třeba Danem Bártou a dalšími. Zmíněnou norskou senzaci, tak oblíbenou i mezi českými fanoušky, můžete slyšet na CD Festivaly (příloze aktuálního REPORTU 7-8/07), kde se prezentuje ukázkou z posledního alba Sharp Knives And Loaded Guns. Pozadu rozhodně nezůstane ani hiphopová Erektus stage narvaná špičkovými česko-slovenskými kapelami, jako jsou Kontrafakt /SK/, Tafrob + DJ Maztah, Nironic & DJ Wich, Moja Reč /SK/, IdeaFatte DJ AKA, Disgrafix. Krom těchto tří stagí najdete na festivalu také Tic Tac Tent, Red Zone a Summer Cinema, kde se o vaší zábavu budou starat haldy DJs Wich, J-Kid, Tuco, Side, Maztah, Chocolatic, AKA a další.



V Summer Cinema očekávejte krom klasických filmů jako Lhář Lhář nebo Man on the Moon i divadelní vystoupení. Doprovodný program na tomto festivalu bude opravdu vyjímečně silný. Dočkáme se graffiti exhibice, vodního fotbalu, plážového volejbalu, aerotrimu, stolních fotbálků, masáží, vlasového studia nebo třeba i chill outu v Semtex Aréně. Za zmínku jistě stojí také Jibbing Contest, kde se na opravdovém sněhu(!) představí ti nejlepší z českého snowboardingu. Rozmanitý lineup, silný doprovodný program, příjemná atmosféra brněnského Mariánského údolí a hlavně poslední hudební svátek léta – to vše bude 7. - 8. září Semtex Culture 2007.

www.semtexculture.cz
zavřít