Nalaďte Frekvenci Festival!

Vydáno 08.08.2007 | autor: redakce

Další ročník jednoho z nejoblíbenějších rakouských festů, Frequency, se uskuteční již 15.-17.8. Letos mezi hvězdy bohatého line-upu patří mj. NIN, Tool, The Good, The Bad & The Queen, Interpol nebo Kaiser Chiefs. Vzhůru do Salzburku!

Nalaďte Frekvenci Festival! Nalaďte Frekvenci Festival!

Kdyby si mohl Mozart vybrat, kam zajít, určitě by vyrazil na Frequency! Tento rok je festival o den delší a přivítá více než 60 skupin a DJs. Připraveny budou tři scény, dvě taneční zóny, zase o krůček lepší bude transport návštěvníků z města na okruh Salzburgring a zpět, v areálu dokonce přibude další most, spojující hlavní stage s přístupovými cestami. "Vše pro pohodlí návštěvníků," vzkazují pořadatelé.



Na webu festivalu již je k dispozici časový harmonogram jednotlivých vysotupení. Že je nač se těšit, k tomu stačí malá ukázka ze seznamu účinkujících:
Tool, NIN, Interpol, Silverchair, Chris Cornell, The Dandy Warhols, Jimmy Eat World, Groove Armada, Beatsteaks, The Good, The Bad & The Queen (foto nad), Klaxons, Billy Talent, Snow Patrol (foto pod), nebo třeba kultovní Die Ärzte.



Frequency je za rohem, tak neváhejte a udělejte si výlet. Ani redakce REPORTU nezůstane doma, na místě budeme mít redaktora Filipa Macháčka a fotografa Tomáše Martinka. Na jejich postřehy a záběry se těšte zde na iReportu a v zářijovém REPORTU 9/07.



Kompletní info o festivalu najdete na www.frequency.at.



zavřít