Festival 3+1 chce motivovat

Vydáno 20.08.2007 | autor: redakce

Letos již osmým rokem odstartuje v druhé půli srpna v areálu letovického koupaliště týdenní kulturně-společenská akce Festival 3+1. Hudebně doprovodí DusiLenka, Eggnoise nebo Sto Zvířat.

Festival 3+1 chce motivovat Festival 3+1 chce motivovat

Od pondělí 20. 8. jsou v letním kině na koupališti připraveny zdarma večerní projekce filmů: Vratné lahve, Kráska v nesnázích, Účastníci zájezdu a Kvaska. Od úterý 21. 8. je možné navštívit III. ročník mezinárodní výstavy Město – místo pro člověka. Sobotní dopoledne (25. 8. od 9.00) bude zahájeno jako již tradičně veřejnou prezentací neziskových organizací. Od 10.00 pak začne tanečně-bubenický workshop senegalského odborníka na hru na djembe Libasse Guye a členů senegalské dance company JANT-BI. Workshop je přístupný všem zájemcům (neomezeno věkem, ani zkušenostmi, vstup zdarma).



Návštěvníci budou mít možnost zakoupit si originální africké výrobky. Od 14.00 zahájí hudební část programu velkolepá bubenická show první školy samby u nás Samba Tam-Tam Batucada’ Escola Praga, která odstartuje přehlídku kapel na hlavní stagi. Diváci uslyší hrát kapely Sto zvířat, Lenku Dusilovou, Davida Krause, Eggnoise, Jana Spáleného s ASPM, Jana Ponocného a jeho Circus Ponorka, kapelu Tam-Tam Orchestra, Nuck Chorris Gang či Plankton. Večer zpestří vystoupení senegalských umělců Cikao Baax Yaye a fire show.
Sobotním programem bude provázet moderátor Aleš Juchelka.

Více informací na www.triplusjedna.cz
zavřít