Střekovská mumie se blíží

Vydáno 23.08.2007 | autor: redakce

První zářijový a zároveň poslední prázdninový víkend bude v Ústí nad Labem patřit 6. ročníku hudebního festivalu Střekovská mumie. Odehraje se v již tradičních kulisách hradu Střekova. A na koho se můžete letos těšit?

Střekovská mumie se blíží Střekovská mumie se blíží

Návštěvnící letošní Střekovské mumie budou moci vybírat ze tří koncertních prostorů, na něž se letos povedlo dostat spoustu aktuálně zajímavých projektů. Hradní parkoviště odjakživa patří Hlavní hradní stage, kde se letos představí mimo jiné melancholičtí Priessnitz, post-punkoví The Prostitutes, temnotou obtěžkaní WWW, testosteronem nadopovaný Bruno Ferrari a bezstarostně roztančení Le Pneumatiq.



Po několika krocích před i za hradní bránou & po několika schodech, co se klidně dají brát po dvou, je pro uši návštěvníkovy připravená Kino Mumie stage, kterou svými nástroji ovládnou například post-rockoví Please The Trees v čele s Vaškem Havelkou (aka selFbrush), slovenský hiphopový mimozemšťan Peťo Tázok, nebo indie-popoví Sporto. Od desáté hodiny večerní převezmou nadvládu The Fakes DJs, aby všem ukázali, zač je toho cartoon clash.

www.strekovskamumie.cz
zavřít