Transmission přiveze světové DJs

Vydáno 01.09.2007 | autor: redakce

V pátek 2. listopadu proběhne v pražské Sazka Areně již čtvrté pokračování domácí halové party - Transmission. Kdo ze slavných DJs tentokrát zahraje?

Transmission přiveze světové DJs Transmission přiveze světové DJs

I tentokrát přivítá Transmission mnoho slavných světových jmen, z nichž hned tři patří do absolutní světové TOP 10. Prvním z nich je nizozemský DJ a producent FERRY CORSTEN, který již několik let patří spolu s umělci jako Tiësto, Paul van Dyk a Armin van Buuren k nejpopulárnějším trance DJům naší planety. Ferry Corsten se domácímu publiku představil poprvé vloni právě na Transmission. Dalšími zahraničními hosty budou britští ABOVE & BEYOND. Tahle parta si během krátké doby vybudovala pevnou pozici ve světové DJ a producentské elitě. Jejich aktuální album „Tri-State“ zabodovalo jak u odborné kritiky, tak nejširšího publika a sklízí úspěch po celém světě.



Následující jméno bude pak pro mnohé splněným snem. Američan CHRISTOPHER LAWRENCE je bezesporu největší osobností, která v současnosti reprezentuje severoamerický kontinent. Aktuálně 4. nejpopulárnější DJ planety (podle DJ Mag Top 100) přijede poprvé do České Republiky, aby právě na Transmission předvedl své umění, které jej vyneslo mezi naprostou světovou DJ špičku. Neposledním zahraničním hostem bude nizozemský DJ a producent SAN, kterého uvidíme v živém vystoupení se zpěvačkou JAN JOHNSTON.

Více na www.transmission.cz
zavřít