Boom Bang Baby! proběhne v říjnu

Vydáno 11.09.2007 | autor: redakce

Boom Bang Baby! je koncertní show dvou projektů, kterou osvěží rezidentní DJs. A nabité prostředí Rock Café zase vizuálně rozjasní interaktivní kreativita VJs. Na koho se těšit?

Boom Bang Baby! proběhne v říjnu Boom Bang Baby! proběhne v říjnu

Bunny Lake (Klein rec., Vienna, A)
Rakouské elektropopové trio Bunny Lake se vydalo vlastní cestou, na které potkává ponurý post-punk, chatrné disko tracky, futuristické R'n'B a množství zaprášených hororových filmů. To je totiž přesně ta hudba, která se nestydí za to, že je chytlavá, okouzlující a sexy. "Moc nás baví protiklady," prohlašují zpěvák a duchovní otec Bunny Lake Christian Fuchs se svým kumpánem Dr. Nachtstromem. "Téměř se jimi živíme, a to jak ve světě pop-kultury, tak v reálném životě. Odráží se to v našich textech, které často pojednávají o lidech a situacích, jež nás oba fascinují, ale zároveň odpuzují, které nás ženou do extáze, a přitom jsou nepříjemné. Ani zvuk Bunny Lake není výjimkou. Je plný protichůdných impulsů jako ledovcová sonda nořící se do neznámých hlubin vášně. "
http://www.myspace.com/bunnylakeworld



Rex The Dog (Kompakt / Kitsune, London, UK)
Před nedávnem jsme četli v jednom magazínu, že existuje syntetizátor vyrobený v roce 1974, který byl použit Danielem Millerem k vytvoření hitu Warm Leatherette: The Korg 700S. Posedlí tímto raným synth-popem jsme vystopovali tento syntetizér a zakoupili ho. Pak jsme složili song Prototype. I druhý track We Live In Daddy’s Car vzešel z Korgu. Naše nahrávky jsme poslali Michaelu Mayerovi z techno-labelu KOMPAKT (Cologne, Německo) a ten nám odepsal: "Ano, my to cítíme!" Oba tracky jsme tak společně vydali na vinylu. http://www.myspace.com/rexthedog1980

Boom Bang Baby! - 13. října, Rock Café, Praha.

Vše potřebné na www.boombangbaby.com.
zavřít