Festival odbourá bariéry hudbou

Vydáno 30.09.2007 | autor: redakce

Festival integrace Slunce slouží k setkávání lidí se zdravotním postižením. Letos se představí trojice českých kapel, která zahraje pro “zdravé” i ty druhé. Na koho se těšit?

Festival odbourá bariéry hudbou Festival odbourá bariéry hudbou

BOB SAINT-CLAIRE (neogroove, nujazz)
”Česká odpověď na Cinematic Orchestra, Erika Truffaze nebo norské Jaga Jazzist” – tak je často označována tvorba instrumentálního kvartetu. Bob Saint-Claire kombinují jazzovou improvizaci s lámanými beaty, ambientem i rockovou živelností. Kapela vznikla na podzim roku 2005 jako volné pokračování plně improvizovaného projektu Music Screen Show.

GRAPE (rhythm & groove)
Minimalistické pojetí vlastních skladeb inspirovaných r`n b, funkem, reggae, soulem, trip-hopem, blues a elektronikou vás zvedne ze židlí. Živé podání, energický groove, syrová kytara a podmanivý hlas zpěvačky Hanky - to jsou hlavní devízy kapely.



REVELATION (rock, pop, funk)
Pražská kapela hrající vlastní tvorbu v rock-pop-funkovém duchu s anglickými texty. V čele kapely stojí charismatická zpěvačka řeckého původu - Nikoleta Spalasová. Všichni členové mají bohaté hudební zkušenosti z předchozích účinkování v několika hudebních skupinách. V současné době intenzivně pracují na hudebním materiálu pro chystané debutové album.

13. FESTIVAL INTEGRACE SLUNCE 2007 - 7. listopadu, Palác Akropolis, Praha.
zavřít