Madonna odchází k Live Nation

Vydáno 21.10.2007 | autor: redakce

Zpěvaččino nové partnerství s promotérskou společnosti Live Nation je podle Madonny již hotovou záležitostí. Americká hvězda se tak stane zakládajícím umělcem nové divize Artist Nation.

Madonna odchází k Live Nation Madonna odchází k Live Nation

Dohoda jí v příštích deseti letech přinese odhadovaných 120 milionů dolarů. Popová superhvězda si jmění vybere částečně v hotovosti a částečně v akciích úspěšné firmy. Výměnou za to multimediální skupině poskytne práva na prodej svých tří studiových alb, promo pokrytí koncertních turné a licenci na používání jména. Jde o první takový obchod svého druhu.



V úterním (16. 10. 2007) prohlášení Madonna píše: „Hudební byznys se mění a já, jako umělkyně a obchodnice, se musím této změně přizpůsobit. Poprvé za celou mou kariéru je způsob, kterým fanoušci mohou dosáhnout na mou hudbu doslova bez hranic. Nikdy jsem nechtěla myslet omezeně a s tímto novým partnerstvím jsou možnosti skutečně nekonečné. Kdo ví, jak budou mé desky v budoucnu distribuovány?



A to je na té smlouvě tak vzrušující - nic není nemožné. Live Nation mi nabídli skutečné partnerství a já si myslím, že po pětadvaceti letech v showbyznysu si něco takového skutečně zasloužím.


zdroj: INFONet/WENN
zavřít