Khoiba míří na Flédu

Vydáno 23.10.2007 | autor: redakce

Pražská kapela zahraje v Brně už tento čtvrtek a společně s ní vystoupí na Flédě i francouzská formace Trio Minimal Orchestra.

Khoiba míří na Flédu Khoiba míří na Flédu

Trio Minimal Orchestra z Francie díky působení Toma Terrience (klávesy a sampler) nastavilo tvář elektronice plné smyslných zvuků, ruchů a ozvěn, někdy až na experimentální rovině. Znatelný je i vliv umělců jako Squarepusher či Aphex Twin. Pierre-Jean Trouette (basa) a Ghislain Rivera (bicí a sampler) míchají drum & bass, hip hop a jazz.



Kapela Khoiba vznikla v roce 2002 po odchodu zpěvačky Emy Brabcové a kytaristy Filipa Míška z kapely Roe Deer. Sestavu doplňují Petr Sámal (baskytara) a Jan Malich (bicí), přičemž v současnosti se všichni členové kapely věnují exkluzivně činnosti v Khoibě. Kapela popisuje svůj styl jako "atmosférický pop plný melancholie a pozitivních emocí". "Živá vystoupení jsou pro nás velmi důležitá, vždy je v nich plno emocí. Jsme rádi, když se publikum nechá hudbou unést a pošle nám zpět na pódium nějakou pozitivní zpětnou vazbu", říká kapela jednohlasně.

myspace.com/minimalorchestra
myspace.com/khoibamusic

Khoiba, Minimal Orchestra - 25. října, Fléda, Brno.
zavřít