Ohm Square na večeři u Thompsonů

Vydáno 24.10.2007 | autor: redakce

V rámci večera EuroConnections vystoupí v pátek 16. listopadu v Paláci Akropolis domácí klubová stálice Ohm Square a francouzsko-americký projekt Dinner At The Thompson's.

Ohm Square na večeři u Thompsonů Ohm Square na večeři u Thompsonů

Projekt Dinner At The Thompson's těží maximum z napětí mezi zasněnými hiphopovými rytmy francouzského producenta Fablive a andělským hlasem americké zpěvačky Lucille. Dvojici už prověřila zátěz více než tří stovek koncertů po celém světě. Originalitu a hudební potenci potvrdilo kritikou vřele přijaté album Lifetime On Planet Earth, které vyšlo letos v květnu předcházeno singlem Vegas. Eklektickému mixu stylů, jako jsou soul, jazz, electro funk a afro-beat vládne svůdný hlas zpěvačky Lucille, která mimo jiné nějaký čas učila angličtinu v Praze.



DATT budou na pódiu asistovat stálice domácí klubové scény Ohm Square. Skupina v pětičlenném složení vystoupí v Čechách naposledy před vydáním nového alba, na kterém právě pilně pracuje. Dočkat bychom se měli na jaře příštího roku. Zatím poslední počin Ohm Square - Love Classics právě vychází celosvětově na značce Mole Listening Pearls (Yonderboi, Anima Sound System, Khoiba).


zavřít