Silvestrovská party v Radosti FX

Vydáno 26.12.2007 | autor: redakce

Pražský klub Radost FX připravuje na silvestrovské oslavy zajímavý program. Hlavním tahákem večera bude slavný DJ Pierre Ravan.

Silvestrovská party v Radosti FX Silvestrovská party v Radosti FX

Organizátoři slibují: "Čekají vás dvě patra té nejlepší zábavy. Naše krásné hostesky vám budou v průběhu večera servírovat lahodný mix italských, mexických, japonských a thajských specialit a v ceně vstupenky jsou zahrnuty i tři drinky a šampaňské o půlnoci. Příchod Nového roku oslavíte ve společnosti sexy tanečnic, uvidíte dívky v bublinkové koupeli a mnoho dalších překvapení. To vše za hudebního doprovodu těch nejlepších DJs klubu a našeho hosta – DJe Pierre Ravana, který je kolegou Boba Sinclaira ve známé agentuře Mona Renalls."



Pierre Ravan je považován za jednoho z prvních fashion DJs světa. Jako DJ již roky vystupuje na přehlídkách těch nejlepších a nejvlivnějších módních designerů této planety, jako jsou Paco Rabanne, Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli, Thierry Mugler a Jean Paul Gaultier.



Jeho první album, které vydal společně s partnerem Safarem pod pseudonymem Spiritual Brothers, vyšlo na labelu EMI/Virgin v červenci 2003. Jeho dalším úspěchem bylo vydání singlu Divine Energy. Poslední singl The One You Need (spolupráce s DJem Pippim a Rulers Of The Deep) byl licencován na světové houseové kompilace.
zavřít