Kam na Silvestra?

Vydáno 29.12.2007 | autor: redakce

Nechce se vám na Silvestra sedět doma? Přečtěte si tipy iREPORTU, kam poslední prosincový den vyrazit za zábavou.

Kam na Silvestra? Kam na Silvestra?

SILVER STAR PARTY 2008 (Retro Music Hall, Praha)

Pokud holdujete black music, určitě zkuste Silvestr v Retru. Indy & Wich během večera pokřtí svoje první DVD, desky budou roztáčet Abd52, Omar, Enemy a ve speciálním setu se představí DJ Wich. Živě zahraje dallaská parta Xegesis (Texas, USA). K dispozici budou speciální drinky a koktejly.





FLÉDA SILVESTR 2007 (Fléda, Brno)

Brněnský klub oslaví příchod Nového roku v rytmech electra. Představí se německý objev, sličná a divoká Fidelity Kastrow. Organizátoři slibují, že "Silvestr bude díky ní extravagantní, divoký a pěkně rozjetý večírek!"





FESTA DA MADRUGADA (Palác Akropolis, Praha)

Latinskoamerický mejdan můžete zažít v žižkovském klubu. Zazní funky, hip hop, brazilská hudba a latinu budou sekat osvědčení DJs Baltazar, Mikulas, Romario. Hlavním tahákem večera bude set newyorského DJe Bryanta K. Večer budou zpestřovat vokalisté z Brazílie a perkusionista Dudu.





MICHAEL BURIAN (Fabric, Ostrava)

V Ostravě sází na klasiku, roztočit gramce a roztančit publikum přijede ostřílený Michael Burian. Nejvýraznější osobnost české taneční scény doprovodí DJs Martin Gredner, Roman Hyde nebo Tazz. Těšit se můžete na ovocný bar, laserovou show a tradiční půnoční ohňostroj.





NEW YEAR 2008 (Radost FX, Praha)

Hvězdou Silvestra v pražském klubu Radost FX bude DJ Pierre Ravan. Na co se těšit? "Příchod Nového roku oslavíte ve společnosti sexy tanečnic, uvidíte dívky v bublinkové koupeli a mnoho dalších překvapení. To vše za hudebního doprovodu DJe Pierre Ravana, který je kolegou Boba Sinclara," lákají pořadatelé. O akci jsme psali ZDE.





SILVESTROVSKÁ POP 80's & 90's VIDEO PARTY
(Lucerna Music Bar, Praha)

Novoroční oslavy v rytmu těch největších šlágrů pod dohledem Jirky Neumanna se staly v Music Baru příjemnou tradicí. I letos se můžete protancovat horečkou pondělní noci až do roku 2008. Začátek je v 21:00.





GOLDEN EYEs 2007
(Roxy, Praha)

V Roxy bude od devíti večer velká tanenčí party. Exkluzivně pro tento večer je zabookovaný DJ Loutka, kromě něj se za gramce dostanou Chris Sadler, Cubik, IM Cyber, Ghonzales, Roman Rai, Bo.dan, Nitropank a další.



zavřít