Electro Prague Fest se blíží

Vydáno 11.02.2008 | autor: redakce

Electro Prague Fest proběhne 23. února v pražském Matrixu. Již osmé pokračování mezinárodní akce představí projekty z Německa, Ukrajiny a České republiky.

Electro Prague Fest se blíží Electro Prague Fest se blíží

Letos se můžete na Electro Prague Festu těšit na tyto umělce:

Jungle Rats (CZ)

Za názvem Jungle Rats se skrývá mladá progressive/electro partička kolem basáka Adama, známého i z pražské gothic/electro rockové sebranky Tear. Svěží, šlapavá, synthpopem načichlá elektronika s ženským zpěvem tak bude ideálním "otvírákem" osmého Electro Prague Festivalu.
www.myspace.com/junglerats



Error: Genesis (UKR)

Z Černobylem osmahlé Ukrajiny přijede do zvědavých hlav v Matrixu našroubovat pořádnou porci dark electra trojice Gargoyle (programming, zpěvy), Joshua Olsen Berg (kytary) a Alexander Morte (klávesy). Nemalé zkušenosti formace Error:Genesis dokládá nejen účast na největších gothic festivalech (Wave Gotik Treffen nebo domácí Chorna Rada), ale i řada rozhovorů, které kapela poskytla renomovaným magazínům. Set ukrajinských brusičů sluchu tak oblaží především smysly milovníků harsh electra a bojovníků proti systému. www.myspace.com/errorgenesis



Days of Fate (DE)

Dejte dohromady dvoje syntetizéry, dobrý zpěv a divokou kytaru, nechte je hrát od roku 1992 alternativou a elektronikou nasáklý rock a co dostanete? Drážďanskou formaci Days of Fate a jejich energická vystoupení plná netradičních zvuků, silných melodií a strhující pódiové prezentace. Ne nadarmo si Days of Fate zahrají letos i na festivalu Wave Gotik Treffen a dalších místech po celé Evropě, kterou už několikrát projeli se jmény, jako jsou Expretus, De/Vision, BlutEngel, Subway to Sally, Camouflage apod.
www.myspace.com/daysoffate



Dále na Electro Prague Festu zahrají domácí Magnetik a Anhedonia.
zavřít