Kryštof si zopakují akustické turné

Vydáno 12.02.2008 | autor: redakce

Kryštof připravili druhé kolo koncertní šňůry Akustik Best of Tour, která navazuje na úspěšné podzimní turné po českých a moravských divadlech.

Kryštof si zopakují akustické turné Kryštof si zopakují akustické turné

Jarní část Kryštof Akustik Best of Tour odstartuje na konci března ve Středočeském divadle v Kladně a vyvrcholí první květnový den v Národním domě v Trutnově. "Celá ‚divadelní‘ šňůra pro nás byla jako zjevení. Moc jsme si ho užili. K rozhodnutí přidat další řadu akustických koncertů nás přiměly ohlasů fanoušků," říká lídr kapely, zpěvák a muzikant Richard Krajčo. Celkem jarní akustické turné čítá šestnáct koncertů po českých a moravských divadlech, kde kapela dosud nehrála. "Nechceme opakovat stejné štace, když je po celé zemi tolik krásných hereckých stánků," podotýká Krajčo.



V každém městě kapela odehraje vždy jen jeden koncert. To je jediná výrazná změna oproti předchozí části turné, kdy ve většině měst odehrála takzvané dvojáky - jedno show odpoledne, druhé večer. "Bylo to dost hektické a ve finále turné už jsme padali únavou. Shodli jsme se, že pokud na jaře vyrazíme, tak bude jen jeden koncert za den. Doufáme, že to fanoušci pochopí," říká trumpetista Nikolaos Grigoriadis. V současné době kapela zpracovává záznam, který pořídila ve finále první části akustického turné v pražském Stavovském divadle.



KRYŠTOF AKUSTIK BEST OF TOUR - JARO 2008:

30.3. KLADNO Středočeské divadlo
31.3. CHEB Západočeské divadlo
5.4. KOLÍN Městské divadlo
8.4. OPAVA Slezské divadlo
9.4. NOVÝ JIČÍN Beskydské divadlo
11.4. ČESKÁ LÍPA Jiráskovo divadlo
12.4. TEPLICE Krušnohorské divadlo
13.4. DĚČÍN Městské divadlo
15.4. NÁCHOD Městské divadlo Beránek
16.4. KUTNÁ HORA Tylovo divadlo
18.4. LITVÍNOV KD Citadela
21.4. TÁBOR Divadlo Oskara Nedbala
22.4. PŘÍBRAM Divadlo A. Dvořáka
29.4. TŘEBÍČ Divadlo Pasáž
30.4. PROSTĚJOV Městské divadlo
1.5. TRUTNOV Národní dům

www.krystof.net
zavřít