Niceland dotočil debut

Vydáno 15.02.2008 | autor: redakce

Loňský vítěz Coca-Cola PopStar vydává na přelomu března a dubna očekávaný debut pod producentským dohledem Yardy Helešice.

Niceland dotočil debut Niceland dotočil debut

Jedním z atributů, který zaujal jak porotu soutěže Coca-Cola PopStar, tak i návštěvníky podzimního akustického turné Kryštof, jehož se Niceland zúčastnil jako host, byla totiž křehká atmosféra jeho skladeb prezentovaných pouze s akustickou kytarou. A právě tuto atmosféru, podpořenou však již zvukem celé kapely, bylo nutné přenést na album. Úkol byl jasný - najít producenta, který by to dokázal.



Volba padla na Jaromíra Helešice (ex Support Lesbiens), jehož dosavadní producentskou práci charakterizuje jak cit pro „písničku“ a melodii, tak pro hitový potenciál jednotlivých skladeb. Navíc Helešic byl pro produkci skladeb postavených ať už na akustické či elektrické kytaře přímo ideální. Koncertní premiéra nových skladeb proběhne v rámci vystoupení Niceland na Jarním O2 Sázavafestu v pražském Průmyslovém paláci. Proběhne zde zároveň křest debutového alba Little Black Book, kterého se v roli speciálního hosta zúčastní mj. Jaromír Helešic.

zavřít