Koncert Little Brother se blíží

Vydáno 18.02.2008 | autor: redakce

Ve středu 20. února vystoupí v pražském klubu Lucerna Music Bar američtí rappeři Little Brother, Royce Da 5’9” a Gail Gotti.

Koncert Little Brother se blíží Koncert Little Brother se blíží

Hlavní hvězdy večera Little Brother doprovodí Royce Da 5’9”. Tenhle MC z Detroitu byl nadějí na Tommy Boy Black Label, kde věcem šéfovali De La Soul. Dělal s DJ Premierem a výsledkem jsou hymny Hip Hop nebo Boom. Fungoval jako ghost writer pro Dr. Dre a stihnul nahrát několik alb (Rock City, Death Is Certain).



K tomu Gail Gotti – sličná manželka Kurupta z Tha Dogg Pound Gangstaz. Tak sličná, že její fotky na Myspace profilu musí být hozeny na private, protože jinak by se už tak pomalý web MySpace zadřel úplně, jak by na ně všichni zírali. A váš oblíbený rapper by asi těžko nechal nosit společné příjmení holku, která by si rap jen zkoušela.



Všichni američtí hosté spolupracují s labelem Skoop Entertainment, případně jsou pod něj přímo upsáni. Little Brother i Royce Da 5’9“ mají featuringy na chystaném albu DJ Wiche a moc příležitostí, jak je vidět všechny pohromadě dávat pecky z alba, od kterého se čeká, že přepíše dějiny českého rapu, asi nebude. Krom toho na akci vystoupí nadějní rapující básníci BPM, kteří budou mít první šanci přesvědčit o svých kvalitách naživo na velké akci.
zavřít