Festival Hrachovka se zahřívá

Vydáno 19.02.2008 | autor: redakce

Je tu první Hrachovka Warm-Up. Břeclavská drum and bassová star DJ Sayko a další nadupou ty nejlepší ingredience na akci s názvem Kepasso beatz.

Festival Hrachovka se zahřívá Festival Hrachovka se zahřívá

DJ Sayko je jednou z takřka kultovních postav české drum and bassové scény. Začínal v lacláčích u techna a první gramofony opatřoval součástkami z tesilek. Hraje už od roku 1992 a za tu dobu zahrál na stovkách akcí, od free akcí až po masovky s Kemalem, DJ Hype, LTJ Bukemem, Aphrodite, D-Bridge, Technical Itch či DieselBoy.

Skutečně naživo se poprvé představil ve velkém stylu na Break 4 Beats – své rezidentní noci ve Flédě na podzim 2006. Jako hosta si pozval MC Junior Reda (UK). Tento MC patří ke špičce, je mimo jiné dvorním MC „taťky jungleu“ – Aphroditea.



THCrew nechybí na žádné významnější akci, a když se za pult postaví DJka Sista 23, je to záruka dobrého pochutnání. Nejinak to bude na hrachovkovém warm-upu. Naservíruje plný talíř kvalitního junglu a breakbeatu. Doprovázet ji bude newschoolový DJ Audiolog, ragga a jungle zajistí i Deje a Iwoshek.

Warm-up proběhne 7. března v Uherčicích. Více info najdete na www.pradeda.cz nebo festival.hrachovka.com. Kromě muziky vás čekají vodní dýmky, fotbálek a po sportu k relaxaci poslouží čajovna. Hrachovka 2008 letos připadá na 25. a 26. července.
zavřít