Dutty Weekend zítra v klubu Bordo

Vydáno 21.02.2008 | autor: redakce

Tato nová klubová noc přinese každý měsíc ty nejnovější zvuky club music ať už ze slumů Ria, ulic Baltimoru nebo předměstí Londýna.

Dutty Weekend zítra v klubu Bordo Dutty Weekend zítra v klubu Bordo

První noc zítra 22.2. nakopne DJ Daniel Haaksman, muž odpovědný za Evropskou explozi Baile Funku z Ria a zároveň výkonný ředitel společnosti Man Recordings. Daniel je usídlený v Berlíně a kromě šéfování Man Recordings je i DJ, producent a žurnalista.

Roztáčí klubové mixy, ve kterých zní hip hop, house, reggae, disco, electro, baile funk, baltimore club, kuduro, rock, dancehall, polka nebo prostě cokoli, co rozhýbe lidi… nezná žádná pravidla, krom jediného: DJ musí pořádně rozjet párty.



Daniel je tvůrce uznávané kompilační série Dub Infusion a žánrově charakteristických CD Rio Baile Funk Favela Booty Beats a More Favela Booty Beats. Společně s bratrem Felixem jako Haaksman+Haaksman produkoval nejrůznější oficiální remixy pro Ray Barreta, Gothan Project, Shantel, Tosca, Munk, OMFO, Nickodemus, Boban Markovic Orkestar, Stereotyp a mnoho dalších.

V posledních několika letech rozjíždí párty po celém světě od Ria až po Londýn a nyní jsme poctěni tím, že ho můžeme přivítat i v Praze. Jako support ho zde doprovodí dvojnásobný Evropský ITF šampión DJ Swordz (BE), DJ Tuco a DJ Quime (UK/Praha) a místní legenda DJ Ghonzales…

zavřít